Zdravím,som už prijatá na SŠ.teraz mam veľký problém 20.juna robím komisionálne skúšky,chcela by som sa spýtať niekoho kto s tým má skusenosti aby mi poradil,ako to bude prebiehať,či je to ťažké a ako sa to hodnotí...
Komisionálne skúšky na konci 9.ročníka v ZŠ
jasne.... ved ta komisia je poskladana len z ucitelov z vasej skoly... a podaktorí ani nemaju paru co to matika je.. ja som robila komisionalky vela krat, a boli tam takí profaci, ze napriklad na matiku dosiel anglinar...
proste aby tam len niekto sedel... to nic neni, to jak keby ti len dali nieco napisat..
a ucitelka ti presne povie co sa mas naucit.. ak nie je svina, tak ti da aj nazvy tem, ktore mas vediet....
ved si uz prijata na skolu, to by ti nik nespravil...
takze sa to tak znamkuje? a ucitelky mozu pomoct alebo nie nevies?aebo aspon prezradit co sa mam ucit :-)
alenka nicoho sa neboj,,,, staci ti odpovedat na 4ku. alebo budes pisat test...
ono to byva povacsinou tak, ze ti daju test, potom si ho pozru, a spytaju sa ta este nejaku otazku.. staci ak budes vediet odpovedat na 4ku a musia ta nechat prejst... bude tam komisia ktora je nezavisla...
nikto z nich na tebe nesedi,, su to len ludia, hned ako si tam sadnes budu vediet ze si uz davno prijata na skolu..
nicoho sa neboj,
a keby sa to nahodou nepodarilo, tak predsa nemusis opakovat na tej istej skole.. da sa ist na druhu...
Ďakujem ale ja sa strašne veľmi bojím,z matematiky som veľmi slabá...a keď som sa pytala učiteliek či mi pomôžu povedali že asi nie pretože je to komisionálne čiže tam bude komisia...Som prijatá asi na najlepšiu školu z triedy hotelovu akadémiu 5ročnu ,keď som mala napolroku z matiky 4 musim to napísať na štvorku aby som bola uspešna ..alebo ako,moc vs prosim o rady je to premna velmi stresujuce ani spat nebudem :( je to taka hrozna ZS u nas ze dalsi rok by som to tu nezvladla...
alenka je to ako test.. malo by to byt za celeho pol roka, tak bacha, ak su ucitelia svine tak mozu vytiahnut hocico.. ak su v poho, tak ti prezradia ake temy sa mas naucit....
ja som robila komisionalky z 8 predmetov... takze pohoda :D
ja som ich musela robiť na strednej v druhom ročníku, pretože som sa flákala a mala som viac než ty. Prebieha to ako obyčajný test, tak nám zhruba povedala okruh tém, aby nebola profka sviňa ale v podstate ide o učivo z celého roka a hodnotí sa to normálnou známkou. Ale to bolo tak pred sto rokmi keď som študovala na strednej :)
a robím ich pretože mam 103 vymeskane hodiny
moc vas prosím poradte mi