Som nič

Príspevok v téme: Som nič
SomNic

Som proste nič. Som taká obyčajná, bezvýznamná, proste nemám ani slov. Ten šedivý priemer. Tá stredná cesta, ničí ma to. Škola /priemerný žiak/, práca /radový zamestnanec/, známy /priemerné vzťahy/, rodina /denný stereotyp/, voľný čas /tiež sa to stalo stereotypom, napr. behávam mechanicky bez potešenia, zumba - zopakujem pohyby a podám peniaze/. Ja to už neznesiem, proste už nemôžem. Uvažujem že začnem fetovať, nech padnem aspoň na úplné dno. Dni plynú a ja ich vôbec nevyužívam. Potrebujem zlom. Už nevládzem.

goccia

ak chces byt vynimocna, zacni sa venovat napriklad detom v detskych domovoch, alebo vyvijaj nejaku podobnu uzitocnu iniciativu, buduj nieco pekne na tomto svete, nerob len to, co robia vsetci ludia okolo teba, urob nieco, aby si vybocila z toho stereotypneho priemeru, ale to chce trosku iniciativy a odhodlania vzdat sa pohody, lebo ty sa nesies s davom, a to je pohodlne, ale ocividne ta to nenaplna a mas pocit, ze tvoj zivot je prazdny... tak ho napln niecim uzitocnym a uvidis, ze sa uz nebudes citit ako priemerna nula :)

AdamKrt

To chce mat asi priatela ostravaka, ako v tom vtipe:

------------------------------
Ostravsko je kraj razovity.

Sedia muz a zena v nobl restauranci a zrazu zena zoberie zaspineny noz od jedla a rychlo ho oblizne. Ani sa nenazda, ked tu zrazu len struuuuuuuuh, padne facka od jej muza, az ma na nom odtlacenu celu dlan. Muz sa na nu obrati a zreve na plne hrdlo "Bonton, pičo, bonton...!"
-------------------------------

Tu to chce asi obcas tiez maly preplesk na prebudenie, ked niekto nevie, co od dobroty a vymysla somariny :)

svet 21

Prosím Ťa, to ako čo myslíš,že fetovanie Ťa spraví Výnimočnou?!Nemyslíš vážne?!Lost to veľmi dobre analyzuje.Určite príde a stane sa Ti v živote niečo,čo Ti ho zmení ,pomož tomu,ale určite nie drogami/platí to aj pre Inge22/.Určite ste mladí a zdraví ľudia,ktorí nájdu zmysel života v niečom inom ako drogy.Len do toho,ide leto,krásne dni,tak sa neľutujte,možností máte až,až.Teraz máte príležitosť zažiť niečo nové,choďte na kúpalisko,do prírody stretnete nových ľudí a uvidíte,že ten život neni až taký šedivý.

Deee

Ja raz nepochopim prečo si ľudia nevážia čo majú...aj lost to pekne napísal, máš za sebou školu, máš prácu, čo by ini za to dali, máš rodinu, asi aj veľa zdravia ked uvazujes nad fetovanim...nuda stereotyp...áno to je bežný život...ľudia sú však z telky zvyknutí, že každý deň deň by mal byt asi nejaký výnimočný alebo čo...tak ja momentálne uz druhý týždeň ležím v nemocnici, tak dúfam, že takúto zmenu stereotypu by si nechcela... Skús sa radšej prebrat do života a pristupuj k nemu aktívnejšie, rozvijaj vzťahy, záujmy ved to sa neurobí samé, treba na tom pracovať, všetko v živote treba pestovať a udržiavať inak sa to stratí, aj ja môžem povedať, že uz nemám toľko kamosiek ako kedysi, pretože som vzťahy s nimi postupne prestala pestovať a strácať kontakt, ale mám aj super kamosky lebo si denne volame a zaujimame sa o seba

Lulu2011

co ja by som dala za to, keby som mohla ist robit, ale kedze mi je stale blbo netrufam si zatial :( to mas tak...

zrejme ti chyba poriadny partner, skus nejaku dalsiu aktivitu, malovanie, alebo cojaviem, prihlas sa na fora, tebe blizke mozno tam niekoho zaujimaveho stretnes

lost

a kolko trva vas stereotyp?

ja totiz prezivam "nieco podobne" - stereotyp, no neviem ako to zmenit, nedestruktivne.. uz par mesiacov, mozno rokov :D i ked niekedy si spestrim zivot, napr ze idem s kamosmi na bicykel, alebo hrat tennis, alebo... no neviem, co ine by sa dalo robit? nejake napady ?

lost

fetovať urcite nie..

uplne priemerna asi nie si, ked zvladas zumbu, a beh..

radový zamestnanec ? 15% ludi by dalo pomaly aj svoju oblicku za take povolanie

rodina /denný stereotyp/ - nieco na sposob, ze ziadne vylety? ci vztahy su chaldne?

Skola /priemerný žiak/ - aspon ta netahaju na tie olympiady :) ved to nevadi, ako sa ti dari v skole, v zivote bude ineco ine dolezite..

Dni plynú a ja ich vôbec nevyužívam.
cize mas vela casu? len nevies ako ho efektivne zaplanit?

co si chcela robit ked si bola mensia? nejake detske sny?

"Ten šedivý priemer." a cim by si chcela byt? skus sa na to trosku viac rozpisat :)

Ono navonok mozno vyzeras ako Ten šedivý priemer. avsak, kazda osoba je extremne unikatna.. ani si nevies predstavit ako.. tak extremne, ze ak by si tu unikatnost znicila fetovanim, tak az potom by si bola sediva... nic nie je konstantne, ani sedivost - vezmi si ze je sychrave pocasie, znamena to snad, ze take bude uz navzdy ?!

inga22

S tým fetovaním to napadlo i mňa. Viem, že to vôbec nie je správne, jednoducho ma láka nejaká zmena....aj keď je to v tomto prípade k horšiemu. Neviem si pomôcť, fascinuje ma celá tá problematika, rada si čítam o drogách, o ich účinkoch po požití. Nezažila som to, ale veľmi ma to láka.