Akutny nedostatok lasky

Príspevok v téme: Akutny nedostatok lasky
Genesis

toto je len taka tema na odlahcenie bo je to tu sama depres tema :)

mozno vela ludi bude pindat ze tato tema nesuvisi zo zdravim :) ale mne uz to ze som sam poriadne lezie na mozog a narusuje dusevne a ine zdravie :)

kde sa pohnem vsade behaju pariky a drzia sa za ruku a mojkaju sa :)

takze otazka na vas :) kde v Ba sa daju zohnat fajn nezadane zeny pre chlapa okolo 32 rokov :) ... take citlive a dobrosrdecne mozu byt hamblive proste ziadne karieristky, diskofilky ani nymfy .. nieco take mile male a zlate mierumilovne :)

len mi nepiste ze v kostole bo tam ja nemozem :) ja sa s tym hore moc nemusim a po vstupe do kostola vrie svetena voda ;)

a drazdiak tiez nefunguje bo tam je nejak vela chlapov a malo zien :) a aj tie co su vsetko poparovane :)

laskonka12

beskyd, ale v tomto sa tak neskutočne mýliš, alebo si predpojatý, alebo nechápem ako môžeš takto generalizovať.... Poznám xy žien z východu a stredného SK, ktoré sú na prvý pohľad milé, dobré, krásne a v skutočnosti, keď sa prejavia tak sú to mrchy, zlí zákerní ľudia. A potom poznám aj rodené bratislavčanky a sú to neskutočne dobré osoby. Samozrejme, že to platí aj naopak. Pochybujem, že poznáš tak veľa žien a ich skutočné vnútro, aby si mohol toto skonštatovať. Asi sa pochybuješ medzi nesprávnymi ľuďmi v ba, spoločnosť si treba vyberať.

Macca

Ale ale, co robi takato tema v Choroby vseobecne. Mozem Vam ju presunut do Nesuvisiacich so zdarvim a po ocku Vas tu sledovat? :)

Genesis

moonriver

tak ja za to nemozem ze ma take pritahuju :)

jednoducho hamblive a depresivne typy maju povecsine daleko lepsi charakter ako tie silno vyrovnane s velkym egom :)

keby som chcel nejaku vyrovnanu sebavedomu karieristku tak si najdem chlapa ;)

moonriver

TY sa mi Genezis velmi páčiš,lebo hladáš partnerku s nízkym sebavedomím a dokonca aj depresívna može byt si zlatý:)

beskyd

..ale taku co tu neni moc dlho:) a jasne, ZA, BB:)) charakter, vyzarovanie, prejav, vyzor, vsetko je tak o tri levely inde by som povedal, heh

Genesis

beskyd

tak ono uz som v Ba kupil byt skor by som potreboval niekoho odtialto :)

a ja uz som pokryl takmer cele slovensko zilina, roznava, valaska bela, banska bystrica

ale musim potvrdit ze charakter zien mimo Ba je o trochu lepsi aspon mne to tak vychadza :)

naj si v Ba najist nejaku co sa sem pristahovala :)

genesis

ewelin

uplne vazne ... moja ex ex aj ex ex ex bola depresivna

ex ex ex mala manio depresiu a ex ex mala depresiu a rozhodne to neboli nejake lahke pripady ... obe sebevrazebne sklony .. a ja som ich predsa miloval .. rozhodne s nimi nebola nuda :)

boli celkom dobre partnerky pokial boli v klude a neboli pod stresom .. bohuzial nakoniec ta ich depresia vztah rozbila pretoze jednoducho nech som sa snazil byt akoukolvek oporou proste to nestacilo ... takze depresia mi neva u partnerky ale rozhodne sa budem musiet orientovat na tie lahsie pripady .)

beskyd

genesis, tak sa poobzeraj po strednom svk, najma sever a horehronie, spoznaj, vnimaj a potom o blavacku ani neopries bicykel:)