Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samota beznádej prekliatie

Príspevok v téme: Samota beznádej prekliatie
incognito

Zdravím tuto temu som sa rozhodol zalozit preto ,lebo som na pokraji síl nechapem čo sa to stalo v mojom živote z úspešného mladého muža sa pomaly,ale iste stáva opak.Pred pár rokmi som žal úspech a pozitivne informacie z kazdej strany no nastalo obdobie ktore to vsetko zmenilo a ja neviem cim to moze byt,myslim ,ze som stratil pozitivne myslenie a iskru neviem ci to je vekom ,ze uz niesom najmladší a zaslepený este tými snami o vsetkom krásnom ,alebo ci je to tá krutá realita ?No som sám co som nikdy nebol a uz v sebe nenachadzam vnutornu silu bojovat ,lebo robím vsetko pre to a neprinasa to ovocie niekedy som zil inak a horšie a bolo to super tak o com je tento svet ked sa clovek zmeni k lepsiemu a zanecha ten starý mladícky zivot uz ostane navzdy sám ?Mam 24

incognito

Bella :
Aj som menil zeny kedysi a vyberal preberal ja chuj to mám zato teraz to je to prekliatie nechces dobru uprimnu babu ?Nebudes mat nic len prečo to na mna tak platí a na iných nie sú iný hajzli a oni dalej striedaju klamu a vobec neriesia taketo s prepacenim sra@ky ako ja tu teraz ...

incognito

A zistil som ,ze ked clovek niecomu verí stane sa to no mne len v zlom lebo aj v zlom myslim ked si o sebe myslim ,ze som nula a neatraktivny co vobec nebola pravda stalo sa to ,ze je to pravda mozno len tak napolovicu no ak budem pokracovat viem ,ze sa to stane naozaj .Skoda ,ze to nefunguje takto aj v dobrom zmysle

incognito

xantipkaR
Najhorsie na tom je to ,ze ja sa uz nepovazujem za normalneho a vidim na sebe vsetky chyby aj fyzicke atd akoby som mal predtým cez oci prelepenu pasku a vsetko som rúcal silným sebavedomím no ako som sa ukludnil vidim svoje chyby psychicke aj fyzicke nepacim sa sam sebe ci fyzicky ci psychicky myslim ,ze som uz chorý urcite som ,lebo normalny clovek nerozmysla nad tym ako mat uz svaty pokoj

bella12

... myslela som, že si striedal ženy, keď si hovoril o babách, neslušnom živote a bujarých zábavách. Pravdepodobne Ťa zranil rozchod s priateľkou a ešte si sa s tým nevyrovnal. Nechápem však, ako sa mohol váš vzťah začať kaziť po tom, čo si sa "polepšil".

Byť dobrým mužom vôbec neznamená vzdať sa svojho sebavedomia a zápalu, ten si si mal ponechať, len ho nasmerovať inam. Si stále tá istá osoba, s rovnakými povahovými vlastnosťami, nadaním, inteligenciou - len si sa rozhodol niektoré veci nerobiť, alebo robiť ináč. Prečo by si mal kvôli tomu strácať iskru? Nemýliš sa, ak si myslíš, že sebavedomie a úspech idú ruka v ruke s bujarým životom? Nevyžaduje si viac odvahy a odhodlania, a teda skutočného muža práve ten život, ktorý žiješ teraz?

Neprestal si byť mužom, a ako taký máš veľké poslanie - používať svoje vlastnosti, svoju silu na konanie dobra. Svojimi slovami a činmi môžeš veľa okolo seba ovplyvniť, zmeniť život iných k lepšiemu. Buď skutočným mužom, ktorý má svoje zásady a nepredá svoj názor, ktorý hľadá pravdu a neprispôsobí sa väčšine, keď sa tá väčšina sa mýli. Uvedomuje si svoju hodnotu a nebojí sa zastať toho, komu krivdia, vysmievajú, toho, kto nemá nikoho na svoju obranu, aj keď tým riskuje svoju "popularitu". Je čestný a nemusí sa hanbiť pozrieť sa každé ráno do zrkadla. Vie, že život je boj a výzva, a aj keď je riziko, že môže utŕžiť porážku, nestiahne sa a bojuje za dobro a spravodlivosť ďalej. Pozná svoje chyby a nezatvára pred nimi oči, prijíma ich a pracuje na nich. Nehanbí sa priznať, že niečo nezvláda a jeho vlastné slzy ho nepokorujú. Toto je muž hodný obdivu a každý muž - a teda aj Ty, je povolaný byť práve takýmto mužom - bojovníkom. Byť rytierom - silným a zároveň citlivým, oporou pre iných. To je skutočný úspech, nie klamlivý obdiv kamarátov z bujarého života či povrchný obdiv žien.

Je prirodzené, že pociťuješ prázdnotu, keď Ti chýba láska. Buď si istý, že tá pravá pre Teba už žije, len si ju ešte nestretol. Sníva o Tebe a možno sa tiež nevie dočkať a ráta dni, kým Ťa spozná. Nevzdávaj sa a nemysli na samovraždu - si mladý a plný sily, o ktorej ani netušíš - radšej ten čas, kým sa stretnete naplno využi - tak, aby si jej raz mohol ponúknuť srdce skutočného muža, na ktorého by bola právom hrdá.

incognito

Genesis :
Uz mi dal mal som dve uzasne baby dva vztahy ktore som si az tak nevazil vtedy teraz ich mat tak sa asi zblaznim to je to ,ze clovek az po case zisti co stratil a ak sa k tomu este prida nepriazen osudu je to dost neprijemne ,ale nevzdavam sa psychicky som silný myslim si a som to viem bojim sa ,ze uz aj tie city som stratil ,lebo uz som taký imunny voči roznym vplyvom negativnym ,ze ma uz malo co rozhodí a verím ,ze povahou som kamaratsky typ ci uz s muzskym ,alebo zenskym pokolením a zmenou prostredia mozno pride zmena no to je este dlha cesta zatial sa citim tak ,ze by som najradsej bol sam niekde no na druhej strane sam byt nedokazem mam sto chuti ist do bankomatu a do baru a zazit poriadny ulet ako kedysi no nemozem chlastat bol som závislý

xantipkaR

No ano je to druh prekliatia ja mám ten istý problém bo si nerozumiem s rovesníkmi, zdajú sa mi v myslení zaostalý a práveže mám vždy mladších partnerov rozdiel je len v tom že ja som s tým vysporiadaná ale oni iba ak na začiatku vzťahu a potom ako som hovorila, no ak si pripravený bojovať o svoj vzťah tak smelo do toho, keď tak odídeš ztoho tvojho malého mesta s tou priateľkou inam a môžeš kašľať na všetkých, vzťah nie je o veku a ani o pohlavý čo majú robiť homosexuály a lesbické páry? musia bojovať ešte s vačšími predsudkami...ale v živote si treba nájsť človeka čo ti vyhovuje a nie takého aby si ulahodil rodine a okoliu ty s ním budeš žiť a každá sláva trvá len 3 dni ak budeš šťastný príjmu tvoje rozhodnutie tí čoťa majú radi a kto ťa nemá rád toho nepotrebuješ rob čo cítiš a tak ako to cítiš, ked už sa máš trápiť nech to stojí za to:-))

Genesis

tak to ti mozem poradit len v tom ze menej mysli :) ... si clovek citlivy a vela rozmyslas .. ono to ze sa budes trapit tento svet neobmekci a nezacne sa k tebe spravat milsie .. proste svet ostane rovnako bezcitna a neludska svina ako doteraz a bude ti nadalej ublizovat ... vela ludom ublizil daleko viac ako tebe .. mohol by som menovat plno osudov ktore boli hotove peklo na zemi a jednoducho ti ludia boli mili dobrosrdecni a rozhodne si nic z toho nezasluzili a hlavne nedokazali to co sa im stalo nijak ovplyvnit

jedine co mozes robit je menej mysliet alebo nemysliet na to ako je to tu nefer alebo ake je to prekliatie ... tieto myslienky povzbudzuju tvoje negativne emocie a tvoje emocie zas povzbudzuju tieto myslienky a ty musis tento kruh prerusit

jednoducho ludia su odkazani na to co im zivot prinesie ... jedine co mozu snazit sa ako vedia aby sa mali v zivote dobre .. bohuzial ludska bezmocnost je velmi velka a vo vela pripadoch aj napriek snahe zivot ich prevalcuje

takze nemysli a dufaj ze sa stane zazrak a zivot da nieco pozitivne aj tebe ;)

incognito

Ved to je to prekliatie ,ze s takými v mojom veku si nemam velmi co povedat a ked sa rozpravam zo starsiou citim ,ze to je o niečom a ze si rozumieme a sme uprimny a z toho pramení tá vzajomná blizkost neviem zijem v malom meste a baby tu su dost svojske a nesedia mi iná mentalita radsej klamára bez srdca ako uprimneho s citením ja uz fakt neviem ako to opisat

incognito

Genesis zijem zdravo sportujem kamarati pijú a t d a maju plno zabavy zien atd tak neviem preco som opustil staru partiu asi sa vratim naspat a zabudnem na vsetky trapenia pri tom alkohole ,alebo je este jedna moznost odíst niekam prec a zacat zit nový zivot