nechapem, preco ludia navzajom seba odsudzuju vazne. Vyzor to je on the first stage. Nehovorim, ked sa clovek pekne upravi, vskusne oblecie, citi sa super v tom co je, ako vyzera, no pre niektorych to nestaci. Je mi fajn, mam super naladku, ale proste niekto ti ju znici totimi blbymi poznamkami na tvoju osobu. Ci uz teda neake vycitky preco nie si taka a taka povahou, stala nespokojnost, alebo ci uz poznamky na vyzor. Neviem akoby mi jedna osobka nicila sebavedomie, hoci vravi ze je to zo srandy, citim sa fakt zle, onicom, skareda, nehodna, akoby som nebola v poriadku. Mam vecsi nostek, vystupujucu bradu, ale zaroven mam vraj krasny usmev, mile oci, a peknu postavu, celkom. Myslim ze som uplne normalny clovek, s ne velmi dokonalymi crtami tvare, ale myslim i tak dokonaly. Preto nechapem, ako mi moze dana osoba nonstop hovorit poznamky po ktorych sa citim fakt akoby so mnou nebolo nieco v poriadku. Viem ze to mozno je aj tym ze to beriem asi prilis osobne, ale ked to hovori clovek s ktorym ste a je vam blizsky, tak to fakt nechapem, vsak prave pre neho by som mala byt ta najkrajsia, najmilsia osoba...proste dokonala. A nie staaale ze je nieco so mnou v neporiadku a kritika..kritika...kritika...som z toho smutna...
preco ludia odsudzuju ? a preco on?
Podla mna je trapne, ze priemerny Slovak neovlada pravopis.
ta pripomienka s tym pravopisom bola dost trapna.ale na to sme si tu uz zvykli...
ak tvoj priatel vie ze ti to vadi tak je od neho maximalne chrapunske ze s tym este nesprestal. ja som teda okolo dokonalosti ani nepresla ale moj muz mi to nikdy nedaval najavo. inak moja svagrina ma tiez vecsi nos ale aj tak je velmi pekna :)a podla mna dokonala krasa neni vobec pekna :)
diky moonriver, velmi si ma teraz povzbudila neskutocne, lebo mas pravdu. Viem to, len jedine co ma paralizuje je ze k nemu nieco citim preto to nie je take lahke vsetko to ukoncit, viem ze toto nie je urcite to spravne a viem ze laska sa prejavuje inak, a mas pravdu aj v tom ze kazdy clovek je niecim krasny, nemusi byt podla noriem the perfecto. Mala som dost napadnikov, ludi, ktory ma mali radi, aj som sa im fakt pacila, len vidis toto dokaze zranit ked ta podcenuje osoba, ktoru si si z nich predsa len vybrala.Hmmm, budem to riesit presne tak, ako si povedala, lebo uz sama neviem, ci vlastne ma zmysel ostavat pri niekom, kto si vas nevazi, a neocenuje ze je s vami.Hmm skoda ze je to taky prvy vazny vztah, kde od zaciatku spolu zijeme, v ktorom clovek vzdy veri, aspon na zaciatku, ze je ten spravny. Preco si ale neviem predstavit bez neho, hoci mi tym co povie a urobi ublizuje? neviem..a to som si myslela, ze som fakt mudry clovek, ktoremu by sa toto nikdy nemohlo stat. Dakujem moonriver...
čo za koko*a je ten tvoj priatel povedz mu ked sa mu nepáčiš máš aj iných záujemcov pre ktorých ty si prekrásna hviezdička.Ved človek nemusí byt dokonalý na to aby sa niekomu páčil a potom pre každého je niečo iné pekné.
Ano si dokonalá pre niektorých mužov práve ty a nejaký tvoj koko* ti nebude podrývat sebavedomie čo si to dovoluje zmen partnera ked s tým neprestane.ešte moj typ aj ty mu kritizuj to čo nemá práve najideálnejšie na svojom zovnajsku a potom sa ho spýtaj aký je to pocit.
hmmm...teda co myslis tym pravopisom? upresni aby som bola trosku teda v obraze haha..
Vraj priatel? Nevybrala si si dobre. Na druhej strane, ked si vylepsis pravopis, mozno natrafis na niekoho inteligentnejsieho.
no popravde je to moj priatel, a je to tak ze ma to zranuje. Povedala som mu to, len on podpichuje, a je pravda ze si riesi svoje komplexy predpokladam, lebo tiez nie je fyzicky mozno az tak dokonalejsi, ale pre mna je a vzdy bude. Ja take veci riesit nemusim, lebo ked niekoho milujem, milujem jeho celeho so vsetkym,,hovori ze to povie zo srandy, ale mam pocit ze mi stale chce znizovat sebavedomie aby si asi zvysil co to svoje. Je to smutne, uvedomujem si to len neviem co s tym. Boli ma tiez pri predsate ze by ma nemiloval taku aka som, lebo tieto jeho poznamky svecia prave o tom. Ale ked sa so snim o tom rozpravam, proste povie len tolko ze to hovori zo srandy, ze to nemysli vazne, ze keby ma nemiloval taku aka som nie je so mnou, a ze mozno nie som dokonala pre ostatnych pre neho ano. Neviem tie myslienky co ma napadaju, to je neskutocne. Preco kritizuje, preco robi to co nici lasku, nechapem to.
Priprav sa že ťa pošle za chvílu do prdele...prepáč musela som ti to takto na rovinu ak ťa začne chlap kritizovať tvoj chlap tak už to je zlé...je jedno že ty ho začneš tiež akurát to urýchliš a nech mi tu nikto nepíše že to tak nie je ja viem pravda bolí, ale je to tak ak ťa niekto má rád nebude ťa kritizovať takýmto spôsobom
veet, povedala si mu, ako sa cítiš, keď Ti hovorí také veci, že Ťa to zraňuje? Ak nie, povedz mu to, a ak mu na Tebe záleží, uvedomí si, čo robí a prestane s tými poznámkami. Ak neprestane, neostáva Ti nič iné, len sa zmieriť s tým, že nikoho nemôžeš nasilu zmeniť a prikázať, aby niečo nerobil, ale jeho reči si určite nepripúšťaj k srdcu. Každý jeden človek je svojím spôsobom krásny, a posmievať sa niekomu za telesný výzor, ktorý každý dostal bez toho, aby ho mohol nejako ovplyvniť, je detinské. Možno on sám má nejaké komplexy a ventiluje ich na Tebe. Len dúfam, že to nie je Tvoj priateľ, ktorý by Ťa mal mať rád takú, aká si! V tom prípade, keď nič nepomôže, ostáva len rozchod. Milovaný človek Ťa ma dvíhať zo zeme a povzbudzovať, a nie deptať.
dokonala nie si ani ty ani on ale pripominat si vzajomne chyby nema zmysel ak sa nejedna o chyby ktore sa daju napravit. teraz nemam na mysli plasticke operacie:) a tiez by ta mal akceptovat taku aka si - povedzme ak by si zanedbavala hygienu, ok, ked ti to povie ale ak mas krivy nos a on ti to kazdy den pripomina tak je trapny a asi si nieco kompenzuje - svoje komplexy - ked ma potrebu ta ponizovat. takymto ludom fakt to staci parkrat vrati a oni sa uvedomia, ze co im pripada vtipne,tebe vtipne pripadat nemusi.