Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo sa vyhýbam človeku, po ktorom túžim?

lost

bohatsich, muznejsich, perspektivnejsich

ty nepracujes na svojej kariere? :)
neuvazujes o sporte, posilovni?

perspektivnejsich - velmi relativne slovo..

ja chapem ako to myslis, no len ci to neprehanas :)

a ona o tebe vie? ak by ta odmietala, alebo ty by si sa jej nepacil, tak to maximalne chapem preco tak uvazujes, ale neviem ci o tebe vobec vie (uz sa mi tie osudy tu zo zdravia pletu)

beskyd

ako rozhodol? akoze preco s nou nechcem nic riesit hoci ju maximalne zboznujem? sak preto lebo je kopec lepsich chlapov odo mna, ja neviem, bohatsich, muznejsich, perspektivnejsich (co zas nestaviam do opacneho extremu v zmysle ze by som sa povazoval za daku trosku ale ze su aj omnoho lepsi je proste fakt) a ked vidim ze ona je top zenska, akonahle by som si ju chcel privlastnit, znamenalo by to, ze mam rad len seba. najvac sa mi na tom paci ako to v podstate este nikto, komu som to hovoril, nepochopil, aj to svedci o tom ze ludia obvykle vedia uvazovat len v rovine "ja chcem, ja potrebujem, ja, ja, ja" co je sice fajn lebo inak sa neda prezit ale vo vztahu k niecomu comu hovorime laska k druhemu mi to pride ako nonsens...

lost

beskyd, ty mi neprezdradis preco si tak rozhodol ako si rozhodol? :D
nemozem kludne spat :))

(ale nie, staci ak mi povies ze sa o tom nechces bavit a prestanem sa pytat, len som nevedel ci si to precital vobec :D i ked zaspamoval som to celkom dost :D)

beskyd

lioness, tak taketo vtipne prirovnanie mohlo vzniknut hadam len na dakom katolickom doraste alebo v obdobnom spolocenstve:)

lost

beskyd

pokial by to bolo nieco taketo:
muz miluje jednu zenu, neskutocne intenzivne a skutocne, ma IQ hoci aj 150, nekonecne zdroje a moze jej spravit hocico, avsak je na vozicku - mysli si ze by ju to obmedzovalo.

v tom pripade chapem o co sa snazis.

avsak ak si fyzicky zdravy, kde moze byt problem ?

naozaj mi nenapada nic co by sa nedalo na sebe "zlepsit"

a tym padom - ked ju tak milujes, zaroven zabranis aby padla do pasce nejakemu "alfa" ktory jej eventualne moze zlomit srdce, dufajuc ze on je ten "lepsi ako ty"

ta3

prepac, mas pravdu, spominam aj odvahu, ale sa opravujem, v tom nie je problem, odvaha by bola, keby .... ale to by som sa uz opakovala

ta3

Beskyd, v Tvojom pripade nehovorim o odvahe, ale o sebavedomi, mal by si si verit, ze mas iste (a nemale)kvality, ktore ju s velkou pravdepodobnostou ocaria, Beskyd, ale ako Ty mozes vediet, co je pre nu najlepsie, alebo lepsie co jej nemozes ponuknut Ty? Mozno ste o tom diskutovali cez net, ale diskutovat cez net je nieco ine, ako sa stretnut osobne, clovek ma iste nazory, ocakavania, zasady, ale tie nemusia byt nemenne, vela by zalezalo a kadeco by sa mozno zmenilo, keby si jej dal sancu poznat Ta osobne, ze by ste sa parkrat len tak priatelsky nezavazne stretli, Ty predsa nemozes vediet, co je pre nu lepsie, dievcata uvazuju trochu inak, pre ne nie su podstatne veci, ktore Vy muzi za podstatne povazujete, netusim, ci ste svoje ocakavania a sny spolu preberali, neviem, ci ste sa vobec osobne stretli, len jedno viem urcite, ze sancu urcite mas, netusim ako vyzeras, ale ak je taka spravna, to predsa nie je podstatne, ale este som necitala od Teba prispevok, ktory by ma nebol zaujal a ked niektore temy len tak prelietam, vzdy sa potesim, ked zazriem Tvoj nick a pravdaze so zaujmom si ho vzdy precitam, raz si pisal cosi take, ze ake je smutne sediet vecer doma sam, bolo mi to luto, lebo viem co samota je a proste jednoducho citim, ze mas v sebe kvality, ktore ini by Ti mohli zavidiet, preto si myslim, ze nemas pravdu, ked takto uvazujes v suvislosti s dotycnou dievcinou, Beskyd, zelala by som Si, aby som sa nemylila, aby si si to priznal aj sam, aby si jej a aj sebe dal sancu a aby to naozaj bola dievcina, ktora by tiez (tak ako Ty) za to stala, tak ci tak, drzim Ti palce, ahoj

beskyd

ta3, to ale nie je o odvahe, ked viem ze si zasluzi nieco lepsie, neznamena to ze nemam odvahu, ale ze viem ze ta odvaha by v podstate nemala vyznam, jedine ten, ze by som pred niekym preukazal ze mam odvahu, co je asi k nicomu:)

ta3

nesuhlasim, Beskyd by mal mat viac sebavedomia, tak by nebol problem, Jajka, ako to moze vediet a Lioness, co mohol pochopit, ked dotycnu Beskyd este podla vsetkeho ani neoslovil?, vsetko je to iba jeho dohad, domnienka, ktora moze byt na mile daleko od skutocnosti, kto ma cita vie, ze Beskydovi fandim, preto vzdy ma velmi zamrzi, ked citam, ze nema odvahu, lebo vie, ze jeho princezna by si zasluzila nieco lepsie, Beskyd ma skvele nazory, pravdepodobne ma nejaku chybu tiez ako kazdy z nas, ved ani dotycne dievca nie je idealne, ale stale si myslim, ze ten chlapec by za to stal, ze je v nom ovela viac kvalit ako negativ, prepac Beskyd, ze Ta takto pretriasame, ale nedalo mi nereagovat

Barbaraa, no asi preto, ze tak strasne po nom tuzis, vtedy je to ovela tazsie, ako ked sa nam niekto iba pacil, v stavke je ovela viac a pravdepodobne to oddalujes preto, lebo sa bojis odmietnutia a nasledneho sklamania, v tom pripade by bolo vsetko prec, takto mas stale aspon nejaku steklivu nadej, vsak mam pravdu?, no ale nezabuda, ze kazda minca ma aj druhu stranu a co ked o tom, ze ho chces nema ani sajnu a zacne si s inym dievcatom a Ty sa budes musiet potom na to iba prizerat? bude to potom lepsie?, ja myslim ze nie, ja som tiez avykla dlhsie vahat, no nakoniec vzdy som nasla odvahu a vosla som mojmu tajnemu ctitelovi do cesty a ked nepochopil, nebala som vyslovit svoje pocity, mimochodom, ja som neuspela (chlapec mal zjavne problemy vo vztahu k dievcatam), ale Ty predsa uspiet mozes, za pokus to stoji, tak rob nieco, kym nie je neskoro, niekedy tomu stastiu musime trosicku dopomoct