Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KPZ-tka ako darcek, alebo co nosit so sebou ?

Príspevok v téme: KPZ-tka ako darcek, alebo co nosit so sebou ?
AdamKrt

Uvazujem nad postaveni KPZ-tky ako darceka.

Takze rozmyslam o variante

A/ muzska KPZ podla zamerania prijemcu,
B/ zenska KPZ

Tema KPZ-ky je POMOC V MESTE.
Pre toho, kto nevie, co je KPZ - je to KRABICKA POSLEDNEJ ZACHRANY. Vacsinou sa jedna o kovovu skatulku, najlepsie co najmensieho rozmeru, ale aby sa tam toho zmestilo co najviac. Maly rozmer preto, aby to netazilo a clovek to nevyberal. Ma obsahovat nieco, co clovek potrebuje a ak sa mu to minie, mohol by mat problemy. Nieco s cim neratate, ale moze sa to niekedy velmi hodit.

Pripadne nemusia byt rady iba pre KPZtku, ale aj pre vacsie balenie. Zeny maju trebars kabelky a tam sa zmesti vselico. Tiez mam prirucnu tasticku, ktoru nosim skoro vsade a je tam toho habadej... :)

Takze poprosim nejake tipy,

Uvediem priklad:

A/ bankovka, mince, rucne svietidlo, kondom, tic-tac, multifunkcne naradie - nozik, cokoladova tycinka, ibuprofen...

B/ ankovka, mince, rucne svietidlo, kondom, tic-tac, cokoladova tycinka, ibuprofen, kondom, tampon, servitky, vlozka, papierove kapesnicky, mini suprava na sitie,....

Proste co Vas napadne, taka vybavicka na denne pouzitie, co nosite so sebou a potrebujete to casto, alebo obcas. Ale vzdy to nosite...

jajka001_

heha minule som bola na ihrisku a boli tam taki mladi rodicia a ich malá sa zakyckala a nemali nic poruke tak som vytiahla - chcete servitky? vodu a servitky? vlhcene servitky? :) nosievam aj rychloobvaz ale vzdy ked ho potrebujem tak ho zrovna nemam.

jajka001_

hej ale to vsetko potrebujem :) este tam nosim vselijake zbytocnosti ktore som nespomenula.
a zuvacky musia byt tiez

bibi123

jajka Ty musis mat teda kabelisko, ze sa Ti tam vsetko zmesti:O)))
moja kabelka+auto je moje KPZ; kabelka-parfem, vreckovky, penazenka->karty, doklady, peniaze, ibuprofen, naplast; mobil, kluce v aute mam vodu, nahradnu obuv, veci na cvicenie. navigacny-mapu, vreckovky, parfem, pudrenku, cigarety, zapalovac(pri rezervnom kolese je nejake naradie+srobovak)

jajka001_

ale ak darcek, su take vtipne "kpz" co sa predavaju, videla som to v nejakych funnyshopoch ci co to je.
ale ty skor chces asi nieco uzitocne ako vtipne
tak to by som kupila nejaky kvalitny svajciarsky nozik kde je vsetko alebo nejake superhodinky

jajka001_

vlastne cela moja kabelka je kpz :)
obsah - pitie, doklady, peniazy, servitky, vlhcene servitky, zakladna kozmetika, krem, gumicka do vlasov, nozik, zapalovac (nefajcim), kluce, sprej (to sa da pouzit aj pri napadnuti) a dalej podla sezony napr krem na pery, slnecne okuliare
sem tam tam mam aj jedlo ci nahradne kusy oblecenia. antiperspirant. pero.

jajka001_

hej kpz:)) poznam zo skautingu
zbytocnost. ja mam svoje kpz neustale so sebou. by si neveril co vsetko mam v kabelke. to by sa do kpzky nezmestilo :)