AHOJTE CHCELA BY SOM SA VAS SPYTAT, CI MATE NIEKTO SKUSENOSTI S MELIROM OD PALETTE AKO CHYTA A CI VELMI NICI VLASKY. CHCELA BY SOM SI UROBIT MELIR MAM SVOJE VLASKY FARBENE NA HNEDO ALE TA HNEDA JE UZ TAKMER VYMYTA - POVODNE SU TAKE SVETLO PLAVE... DAKUJEM ZA VSETKY RADY
Melir palette - doma
ja som pouzivala natural and easy od schwarzkopf. maju pekne prirodzene blond odtienie, niesu take biele ani zlte
ja dnes idem vyskusat na melirovane pramienky palette 308. mate s nim skusenost? doteraz som pouzivala 321, ale chcem svetlejsie.
no to by aj mna zaujimalo ze na biele vlasy od meliru aku dat farbu aby boli vlasy pekne blondave poradte pls ak viete
a ked nahodou budem mat z toho meliru az moc biele vlasy tak aku farbu mam na to hodit aby som bola stale blond ale nie bielovlaska? :) mozete pisat aj konkretne znacky a odtiene to by mi velmi pomohlo
v pohode mozes kazdy mesiac
ako casto mozno melirovat vlasy cez ciapku? pretoze cez ciapku vytiahnem aj tie melirovane. nevadi to? nespalia sa? (pri mesacnom rozostupe od posledneho melirovania cez ciapku)
kupis v drogerii, a je tam napisane aky pomer. a ako dlho treba nechat, ot si nepamtam. vyskusaj na nejakom pramienku a uvidis. a ja som nedavala alobala ni nic. len tu ciapku
mne robila kaderníčka blond melír cez čiapku a mám dosť dlhé vlasy takže to nie je problém...ale ja som vlastne chcela vlasy presvetliť tak preto...je do dosť na husto a s alobalom je to zas iné...
dakujem jaankaaaaaaa za info a prosim ta ked si kupim melirovaci prasok a peroxid tak v akom pomere to mam namiesat? a ako dlho posobit? ked to dam cez ciapku mam to este prikrit foliou alebo netreba? ak ano, tak ako dlho to moze posobit cez foliu kedze vznika teplo... dakujem :)
ja som mala vlasy po lopatky a robila som si melir cez ciapku, a asi som si vybrala vela pramienkov, lebo som potom mala skoro cele vlasy blond, a hlavne hore na hlave som mala tych pramienkov vela, takze ten melir bol nerovnomerny (mne to aj tak nevadilo lebo som si isla farbit cele vlasy na blond).. a robila som melir s melirovacim praskom a 12% peroxidom, to je asi najucinnejsie