Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozna plesen, navyse stavec

Príspevok v téme: Kozna plesen, navyse stavec
katuskaa9898

dobry den....mam 2 problemy.

prvy je ze mam koznu plesen uz pol roka a nemozem sa jej zbavit.chodim stale ku koznej a stale nic.a aj ked sa zahoji tak zas zacne rast.ide mi to uz na nervy,lebo nemozem ani len na kupalisko.ale chystam sa na dovolenku ku mori.tak dufam ze more pomoze....

druhy problem mam taky ze uz asi pred rokom mi zistili ze mam pri panve jeden stavec navyse.mam z toho bolesti hlavne ked sa vela zohynam,najvedsie ked zbieram zemiaky.viem nemala by som , ale musim...

tak ak ma niekto z tychto problemov tak mi mozte napisat ako sa pred tym chranit a tak..alebo nejake rady....dakujem za vsetko

muc

citrovital na piesne nezabera, lebo ma iba antibakterialne ucinky. na huby treba antimykotika a vyborny na to je Candimin olej

nyleve

Na plesne sú dobré kúpele v hypermangáne (slaboružový roztok), tiež kúpele v silne slanej vode s prísadou Hippokratinu (sú adekvátne kúpeľom v Mŕtvom mori), Hippokratin naviac zvyšuje celkovú imunitu a zlepšuje regeneráciu. Krémy, hl. mastné, nie sú na pleseň vhodné. S chrbticou je väčší problém, tam je vhodné primerané cvičenie, hlavne spinálne cviky.

2bodka

Neviem, ci pomoze, ale vyskusaj toto:

www.regeneracetabor.cz

aj ked ja osobne som to v beznej lekarni nezohnala, tak som si kupila toto:

-odkaz odstránený-

Plesni sa clovek musi zbavit zvnutra.
Toto je vytazok z grepovych jadierok. Posilnuje imunitu, proti bakteriam, plesiam, virusom a parazitom. To prve by balo byt lepsie, pretoze vytazok ma 60%, to druhe, ktore sa da bezne zohnat je ovela lacnejsie, pretoze vytazok je 33%. Plus treba zo stravy vylucit plesnove syry ak ich konzumujes. Skus pridat denne 1 nizkotucne biele acidofilne mlieko.
Kvapky treba uzivat podla navodu. Ja si davam 3x denne 15 kvapiek, aj ked odporucaju tusim dva krat denne. A potom sa da nanasat aj priamo na kozu... Vyskusaj. Do tych lacnejsich investuj a ked sa osvedcia, kup si cez net tie druhe.

2bodka

www.regeneracetabor.cz

-odkaz odstránený-

Toto je vytazok z grepovych jadierok. Posilnuje imunitu, proti bakteriam, plesiam, virusom a parazitom. To prve by balo byt lepsie, pretoze vytazok ma 60%, to druhe, ktore sa da bezne zohnat je ovela lacnejsie, pretoze vytazok je 33%. Plus treba zo stravy vylucit plesnove syry ak ich konzumujes. Skus pridat denne 1 nizkotucne biele acidofilne mlieko.
Kvapky treba uzivat podla navodu. Ja si davam 3x denne 15 kvapiek, aj ked odporucaju tusim dva krat denne. A potom sa da nanasat aj priamo na kozu... Vyskusaj. Do tych lacnejsich investuj a ked sa osvedcia, kup si cez net tie druhe.

2bodka

www.regeneracetabor.cz

-odkaz odstránený-