Jeho rodičia...

Príspevok v téme: Jeho rodičia...
Lindush

Ahojte. Chcela by som sa spýtať po akom čase vás priateľ/ka predstavil/a svojim rodičom? A hlavne ako ste sa správali pri nich, či boli velké stresy a tak...:-) Kedze sme spolu len necelý pol rok a uz sa to chystá spraviť... Asi dosť skoro nemyslíte? Ale zase vieme ze to neni len taký chvílkový vzťah. A hlavne sa toho dosť obávam. Nejaké rady potešia :-) Ďakujem.

paupau

no mna predstavil asi po týždni mamine podali sme si ruku a bolo. otcovi asi o dalsí tyzden prebehlo to rovnako.. a potom som mala problem s podnajmmom drahý odišiel na par tyzdnov do zahraničia ja som nemala kde byvat tak ma nastahoval k sebe bývala som tri mesiace u jeho rodičov :D :D takze tam sme sa zblížili až až :D a som rada ze to je tak lebo napriek tomu ze spolu este nie sme ani rok tak uz poznam komplet rodinu so sesternicami tetami babkami vsetkými :D

jeluska

Lindus...po pol roku skoro? hehe...mne by praveze bolo dost divne, keby ma niektory z mojich ex nepredstavil svojim rodicom tak do 2-3 mesiacov...predpokladam, ze si este nemala priatela....ale neboj sa, hlavne bud prirodzena...aj ked najhlavnejsie je, aby si sa pacila priatelovi..:-)

sumsumienka

ja som svojich svokrovcov spoznala este predtym, nez som zacala chodit s priatelom... boli sme len spolu von a on sa siel napit, ci odniest domov psa, nepamatam si.. vtedy sa cela ich rodinka prisla na mna pozriet ako na nejaku atrakciu :D odvtedy som sa s mamou aj otcom bavila, na sviatky im kupujem drobne darceky, ale tiez sme nemali take tie oficialne predstavenia a neviem co.. vsetko bolo spontanne alebo nahoda

Kika_09

U mňa to našťastie tiez prebiehalo tak, ze sme isli k nemu a jeho rodičia nemali byť doma no čo čert nechcel objavili sa :-) takze na stresy ani nebol čas :-D

jajka001_

mierny stres bol urcite, tiez tak ze vziat daco domov. no a buduca svokricka si ma hned odchytila a zacala sa vypytovat a bla bla bla :)) cela ona. frajer ma tahal prec a ona ze preco ju tahas prec sak si pokecame. neskor som pochopila :) je hrozne otravna.

lioness_01

mňa zobral domov asi po dvoch týždňoch chodenia, ale nie predstaviť rodičom - ale iba sme pre dačo išli, rodičia boli doma, tak sme sa zoznámili :D u nás to prebiehalo tak isto :D

takéto veci sme vôôôbec neriešili... nejaké oficialitky :D

Lindush

A zoznamovanie prebiehalo ako?:-) Fuuu no tak stresy budú určite :-DA aspon nejaky nápad čo kupiť jemu otcovi lebo ma nič nenapadalo a flaša vína sa mi nezdala az taka vhodná ako všetci hovoria :-)

Deee

Tiež má zoznámil s rodičmi po pol roku, šli sme k nim na obed, stresy neskutočné, svokre som zobrala kvietky, svokrovi bonbonieru a bolo