brat-starý mládenec

Príspevok v téme: brat-starý mládenec
alussska

Mám mladšieho brata (vek 31 rokov), ktorý si doteraz nenašiel tú pravú. Máme medzi sebou pekný vzťah a tak viem o jeho priateľkách, alebo aj chvíľkových známostiach. Doteraz mal len jednu vážnu známosť s ktorou si plánoval spoločnú budúcnosť, len čo keď také predstavy mal len on a z jej strany to bolo čiste kamarátske. Bolo by všetko v poriadku, keby sa on blbec nebol na ňu tak strašne naviazal a aj keď sú už takmer rok od seba, vôbec sa nekontaktujú. Brácho mi minule povedal, že inú nechce a že pre neho bola ona jediná a posledná žena, ktorú miloval a nikdy sa to nezmení. No povedzte mi, je toto normálne? Podotýkam, že medzi nimi nebolo nikdy nič intimne, ani pusu si poriadne nedali, ale zato on 7 mesiacov za ňou behal ako taký mopslík. Nenormálne sa do nej zamiloval, až mi to príde choré, aby jeden mladý muž kvôli jednému sklamaniu takto vymýšľal. Po nej mal ešte jednu známosť, bolo to čiste len o sexe, aj keď tvrdí že ju mal rád, no na tú svoju lásku nemôže zabudnúť a práve preto sa aj s tou poslednou zase rozišiel, lebo jej nedokázal opätovať city. Jeho vyjadrenie bolo také, že nedokáže ľúbiť dve ženy naraz a keďže ona celkom zaplnila jeho srdce, ďalšiu tam už nepustí. Ja mám skôr z neho pocit, akoby týmto len niečo zakrýval, možno má ozaj nejaký psychický, alebo nebodaj telesný problém. Stretol sa už niekto z vás s takýmto prístupm k vzťahom a láske ? Ja mám len obavu že ostane navždy sám a trápi ma to. Vie niekto poradiť ako by sa mu dalo pomôcť? Hlavne muži, ktorí zažili niečo podobné, čo alebo kto Vám pomohol zabudnúť?

Antikako

Neviem, ci je to spravne, ale urcite by mi vadilo, keby moja sestra vypisovala po forach o mojich sukromnych problemoch. Mozno je len sklamani zo zien, lebo pozna teba.

jajka001_

mam vela slobodnych kamaratov v tom veku a nemyslim si ze je to nieco neobvykle. nechaj ho tak, potrebuje cas, ved ma cely zivot pred sebou, ak nema potrebu mat vztah a chce byt sam, ak mu to tak vyhovuje, mozes sa aj pretrhnut. naopak, ak budes prilis naliehat, este k tomu ziska odpor. nechaj to na osud :)

janies

nemyslím si že vek 31 rokov je vekom pre označenie starý mládenec... dnešná doba je iná. Treba ho nechať, čas to vylieči a on zrazu stretne ženu, s ktorou mu bude opäť dobre

no-

nechaj tomu volny priebeh a nesnaz sa ho stale presviedcat o opaku-/ze nemoze byt sam/mozno jedneho dna z cista jasna stretne zenu ktora ho zaujme
a mozno je to tak lepsie-/ze je sam/co keby stretol aj nejaku semetriku a trapil sa/ked je taky citlivi/nebolo by to velmi dobre
ale tak asi musis mat brata velmi rada ked ti zalezi aby neostal sam-ale nepacilo by sa ti zasa keby mal nejaku zenu co ho trapi.
nechaj to tak nie je az taky stary aby ho este nieco pekne nestretlo

Matyo

nemyslím si, že každý človek potrebuje partnera, veľa ľudí žije samo, resp. bez partnera a nerobia z toho vedu...

alussska

Ale áno, veď sme sa o tom rozprávali, už niekoľkokrát som mu dohovárala aj v zlom aj v doborm, že každý potrebuje partnera a niekoho blízkeho pri sebe a že sa nemôže takto uzavrieť pred svetom, ale nepomohlo to. A čo sa týka toho jeho intímneho problému, veď podľa toho čo hovorila tá bývalá to zase nieje také hrozné a vzťah predsa nieje len o sexe. Ja verím, že by našiel ženu, ktorej by nevadilo že nieje borec v posteli, ale vážila by si aj iné hodnoty, no to by on musel chcieť. Bolo mi to síce trápne ale pýtala som sa ho okrajovo aj na ten problém s erekciou a povedal, že on o ženy ako také má stále záujem, ale na vzťahy už nemá silu. Nevyznám sa v ňom, asi sa na to vykašlem, nech si žije ako chce.