Ma niekto skusenosti? Potrebovala by som radu...maju vobec ti co takuto skolu skoncia uplatnenie? Dakujem
Studium knihovnictva alebo archivovania na VS
Studium knihovnictva a studium archivnictva su dva rozlicne odbory. A navyse studium knihovnictva sa v sucasnosti vola knihovnicko-informacne studia, cize je to hlavne zamerane na IT. Takze ano, ma to studium zmysel a je velka moznost sa s danym odborom zamestnant
ja by som chcela robit tetu v kniznici :) ale ze na to treba aj skolu som nevedela...no ostanem ja radsej pracovat tu :)
študujem knihovníctvo a podľa mňa všetci čo vyštudujeme tento odbor sa neuplatíme........\" určite\" mi nejaká pani knihovníčka, ktorá robí v knižnici už 50 rokov uvoľní svoje miesto , len preto ,aby som mala ja robotu.........slovenské knihovníctvo je na tom dosť biedne......to čo je prezentované na : magazin.atlas.sk- ako na Slovenku knižnice takto rozvinuté nebudú ......ako žijeme trochu v realite ešte teraz niektoré knižnice fungujú ako za socíku, ale hlavne, že nás knihovníkov nahradia roboti HA HA HA .......neporovnávajte SLovensko so svetom my sme zaostalí národ ďaleko neutekáme od mongolov
sak nech ide studovat do nemecka.
s nemeckom sa tu porovnavat nemozme. v nemecku maju dobre platy aj kuchary, ci predavaci..
Nie, nemajú!!!
myslim ze byt knihovnickou v Nemecku by nemuselo byt zle platene :)
to je strasne stary odbor. uz ale uplatnenie bohvieake nema a za par rokov uz ani ziadne nebude mat. par ludi sice bude treba k starym archivom v matici, alebo kde sa skladuju take stare dokumenty ale to bude strasne malo ludi.
znie to zaujimavo ale nesla by som do toho.
čo chvíľa nám na vysokej škole pribudne odbor kuchár/čašník , prípadne asistent predaja (predavačka ) :D :D