hospitalizacia - psychiatricka liečebna

Príspevok v téme: hospitalizacia - psychiatricka liečebna
lubosddd

mam dosť zavažny problem trapi ma extremna uzkosť, derealizacia, depresia, slaba pamať, vnímanie a všetko dokopy. a u psychiatrov si nevedia rady. v niečom mi pomohol rispen. ale uvažujem o liečení . mam len 23 rokov. a chcem sa dostat taky aky som bol. je to vôbec môžné . ja prežívam zo dna na den. a ked pride do toho uzkosť neviem nič vykonať, ledva odpoviem jednym slovom. tak vas prosim o radu kde a či je to vhodne isť na taketo liečenie. som z okolia nr

elonedelka

Nie,práve som rada ja že som sa ich zbavila lebo už ma to s nimi nebavilo.Vždy,pri všetkom som bola na vine ja a vždy som si to obniesla injekciou ...Takže som rada ked sa tam ukážem raz za mesiac..

tpch

A vidim, ze ako typicka hraniciarka si z nich unesena len kvoli tomu, ze sa ti venovali :-D Podla su radi, ze ta uz prepustili.

kpl

V NR su celkom fayn psychiatri. Odkial si? Resp. do akeho mesta chodis?
Inak, skusal si psychoterapiu, ci len psychiatra?

elonedelka

Treba zájsť ku psychiatrovi a ten už zistí či je potrebné ísť na psychiatriu alebo to bude riešiť len ambulantne..Ja som ležala v NR na pedopsychiatrii aj psychiatrii ,ak chcete neičo podrobnejšie napíšte mi na e-mail :) foldesiovanina@zoznam.sk

lubosddd

ja už nevladzem.... už rozmyšlam nad tym posleednym....da sa z toho vôbec dostať? dnes som cely den mal taku ex. uzkosť.... niečo neuveritelne.... neviem čo bude zajtra... strašny život takto