Dobry den .. prvykrat sa mi stalo ze sa praitel do mna urobil aj ked beriem antikoncepciu minervu .. brala som ju pravidelne ale bojim sa,, tie baby co beriete anto nechavate sa aby sa do vas priatel urobil ?? dakujem
Antokoncepcia a tehotenstvo
dakujem HAK ale nic nieje 100% snad to bude naozaj ok .. lebo som citala v letaku ze pri dokonalom brani anti je 1% mozneho otehotnenia stale .. ale tak snad to nebudem ja ;) dakujem Vam krasne
tiež súhlasím s tým, že nemáš dôvod na panikárenie. sú síce prípady kedy žena otehotnela keď brala HAK, ale to bolo spôsobené nesprávnym a nezodpovedným užívaním - nepravidelné branie tabletiek, užívanie popritom iných liekov, ktoré ovplyvňujú účinok (napr. antibiotiká) atď. ak ich berieš tak ako sa majú môže sa vkľude do teba urobiť. práve nato sa berie HAK. ak vieš aký princíp má HAK, mala by si vedieť, že otehotnieť pri nej nemôžeš.
vies lebo sa mi to est enestalo tak neviem a niekto ku antikoncepcii pouziva aj kondomy a tak lebo anti je 99% spolahlivist .. cize sa nemam coho bat hej ?? si a ukludnila .. dakujem
ano vzdy..beriem 3 roky
pane boze naco panikaris? nemas na to dovod
A ako dlho ju beries a vzdy sa do teba urobi ??
jasne ze sa do mna urobi..nastuduj si princip antikoncepcie
No ano ale tak keby sa do mna neurobil tak to je na 100% a tak na 99 % nic nieje 100% ty beries tiez hak ? dakujem Ti za pripevok
ved HAk sa berie nato aby sa mohol urobit do teba a neostaala si tehotna. ak si brala pravidelne, nemas sa coho bat