Je mozne chudnut ked uzivam antikoncepciu?? Stitnu zlazu mam v poriadku, som zdrava, len odkedy uzivam antikoncepciu, tak nejako idem dole s vahou. Preto sa pytam ci je mozne, lebo v pribalovom letaku praveze pisu caste vedlajsie ucinky-zvýšenie hmotnosti, ale u mna je to akosi opak. A aj viacere dievcata pisu, ze z hormonov sa vela pribera a ja nic. Tak sa prosim vas vyjadrite. Dakujem za komentare.
Chudnut z antikoncepcie?
nie nie su ale stava sa to...tak ako nezadrzuju vodu v tele a ja som z nich riadne pribrala
alebo mas taky pocit ze mi moj doktor klame, ked mi hovori z vlastnych skusenosti svojich pacientiek???
ale ved tie hak niesu ODVODNUJUCE, ze si ich zena da, ked potrebuje odvodnit organizmus pri diete, ale len proste nezadrzi vodu v tele , tak ako ine hak
jankaaa ty si myslis ze len antikoncepcia zadrziava vodu v tele?
poznam 2 baby, ktore zacali , jedna s yazom a druha yadine, nikdy nic predtym neuzivali a vaha im sla dole behom par dni
dokonca mi to povedal aj moj gynekolog, ked mi predpisoval yaz, ze sa to babam stava dost casto..no mne bohuzial nie
ale odvodnila by sa iba ak predtym uzivala hak, ktora vodu zadrziavala. tak isto ako by sa odvodnila keby prestala uzivat tu hak co jej vodu zadrzala a potom uz by nic neuzivala.. ale ak predtym neuzivala nic a zacala by uzivat hak co nezadrziava vodu tak by ju neodvodnila
ak mas antikoncepciu s drospirenonom-ktory nezadrziava vodu v tele, tak je mozne ze vaha ti isla dole z dovodu, ze vplyvom tejto hak si sa odvodnila..poznam takych pripadov viac...
hak nema vplyv na chudnutie. z hak sa pribera, lebo zadrziava vodu v tele a zvysuje chut do jedla. cize ked sa zena nepreziera nepribera . a zadrzana voda je tak max 3kila. ale nie kazda hak vodu zadrziava
nie,urcite z HAK nechudnes