Zmena obvodneho lekara odporucanie v BA na noveho

Príspevok v téme: Zmena obvodneho lekara odporucanie v BA na noveho
egres

Dobry den chcel by som poradit,ako zmenit obvodneho lekara,a poradit aj nejakeho noveho v BA najlepsie Petrzalka(ale moze byt aj inde v BA)
Tato moja prestarnuta skatula to je nieco nenormalne a jej spravanie ku mne.Uz ked tam nabuduce pojdem nerucim za seba,ako som bol doteraz mierny a slusny,uz to nevydrzim.
Pomaly mi bolo povedane co tam otravujem a nenajdem si na moje zdr.problemy sam nieco(nemocnicu,vysetrenie atd.)
Ako keby som sa ja pohyboval v tomto a vedel si urcit ake vysetrenie mi treba.
Pritom s babkou tam vykecava 30min.A mna mladeho cloveka co ma zdr.problemy ide vybavit behom 2 minut aj to s tym co tam otravujem.

Som ochotny aj si platit ked uz nic nebude rocne nieco na sukromnu lekarku,ale nejaku pre normalneho cloveka prijatelnu sumu,lebo toto co uz zase som ja zazil s tou starou ochcechulou ma ide roztrhnut.

supernaaaa

Ahoj, velmi ti odporucam MUDr. Sladekovu..sice nie je v Petrzalke, je na zaciatku dlhych dielov v karlovej vsi. ALe je uplne uzasna, mila, profesionalna. A clovek ma fakt pocit, ze je mu podana adekvatna starostlivost.
Tu je link aj na jej hodnotenie inymi ludmi:

www.nasilekari.sk

Scotch

mne sa ale zda ze si sice zaplatis tych 460, ale za objednanie platis stale 9.96eur.

a ja mam tiez teraz takeho stareho lekara, minule som tam ledva prisla s neznesitelnymi bolestami brucha, nadopovana ibalginom (napriek tomu som stale mala silne bolesti) a jedine na co sa zmohol bolo hned ma z*rbat, ze on neni gynekolog, ze co tam robim (isla som totiz k nemu lebo to mam blizko bytu a gynekologicku na druhom konci ba, a este k tomu som nevedela co ma to boli, kde vlastne mam ist). potom mi pichli injekciu proti bolesti, ktora vsak ani za 30 minut nezabrala. tak povedal, ze viac mi pomoct nevie a dovidenia. a sestricku ma taku oprsklu a otravenu, ze skoda hovorit. chcela by som nejaku mladsiu normalnejsiu doktorku. :-/

egres

Scotch:Ja mam Vseobecnu a presne ako pises,tiez by ma tieto veci zaujimali co si spominala a pytala sa na ne.
Nie ze zaplatim vyse 400€ a este dopadnem takto.
Ale este aj k tomuto aj ked srandujem,ale dohnali ma k takemuto rieseniu nielen to spravanie lekarky,ale aj to kvoli comu tam chodim a celkovo.Mam uz dlhsie nejake zdr.problemy a jedine co urobila mi raz dala antibiotika,potom ma poslala k 2 lekarom,jeden nezistil nic sonografia,a druhy ma preliecil z nejakeho bakterusa-pidifusa:D
Ale moje problemy stale pretrvavaju uz niekolko mesiacov,plus mavam aj v stolici krv niekedy,nato mi povedala ze to moze byt hemeroidami.Tie mi zistil chirurg,ale ja mam bolesti brucha stale,a s hemeroidami to nema podla mna nic spolocne.Este ma poslala na naliehanie na jedno vysetrenie,tam pojdem.Ale fakt som uz zufaly,ked aj to dopadne dobre neviem,jedine uz naliehat na CT nech ma posle,ale nie som ziadny VIP osoba cize pochybujem ze sa tam dostanem.

Scotch

len tie poistovne.. musis mat bud union poistovnu, vseobecnu (ale ta uz sa vztahuje na menej ambulancii) alebo doveru, ktora sa zial vztahuje len na ambulanciu praktického lekára.. ak som to teda spravne pochopila.. teda ak mam doveru a chcela by som si zaplatit rocne len za jednu navstevovanu ambulanciu, tak mozem, ale podla cennika si vsetky veci predpisane lekarom (lieky + popripade ine predpisane nalezitosti) platim v plnej vyske..plus tych 160 rocne. pochopila som to spravne?

Laurina22

On ta neberie podla obvodu,patris k nemu a hotovo.Ja nie som z BA,to by ma potom ani nevzal.Ten poplatok zahrna starostlivost od vsetkych lekarov,ktori tam pracuju.Od obvodneho cez gynekologa az po ORL napriklad.Vysetrenia funguju na objednanie,cize sa ti nikdy nestane,ze tam zabijes pol dna.

Laurina22

On ta neberie podla obvodu,patris k nemu a hotovo.Ja nie som z BA,to by ma potom ani nevzal.Ten poplatok zahrna starostlivost od vsetkych lekarov,ktori tam pracuju.Od obvodneho cez gynekologa az po ORL napriklad.Vysetrenia funguju na objednanie,cize sa ti nikdy nestane,ze tam zabijes pol dna.

egres

hmm 420 je dost na rok,cakal som tak 200€,a co to akoze obnasa?Chodim tam a funguje to normalne ako obvodny tento co je podla obvodov?Zahrna to teda to iste?A nie ze tam dojdem ze som chory alebo co a este po mimo tych 420€ budem calovat za dalsiu navstevu atd. atd.:D