Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

koľko dochádzate za prácou?

Príspevok v téme: koľko dochádzate za prácou?
Maxwell

Dobrý deň, som absolvent VŠ a hľadám si prácu. Pozvali ma na pohovor do jednej firmy, ktorá je však od môjho bydliska vzdialená 70 km. Ak by ma aj prijali, tak sa sťahovať nechcem, jedine že by som tam dochádzal každý deň autom alebo vlakom. Cesta autom trvá cca. 80 minút, takže každodenné cestovanie by mi zabralo 2 hod. a 40 min. Asi sa na to vydrbem a počkám si na job niekde bližšie od domu...

AdamKrt

jajka001_ Dnes 20:48 - to ano, lenze v zahranici dostanes taky plat, ze prestahovat sa NENI PROBLEM.

Tu Ti ponuknu kludne 500 EUR v HRUBOM a za dvojizbovy byt si pytaju cca 400EUR cisteho. Je jasne, ze z toho clovek nevyzije, lebo mu to bude vychadzat tak ledva len na ten najom.... Plus, ked ma deti, musia do skol, alebo platit internat.

lost

autom nie..

140km denne, to je aj pri setrnej jazde vela benzinu/nafty..

minimalne 10 eur..

denne!

hromadna doprava je lacnejsia, no menej flexibilna

a v neposlendom rade, 1 hodina cestovania tam a 1 spat.. to by ta psychicky polozilo za par dni-tyzdnov..

tym padom by si si kazdopadne pripocital minimalne 10 HODIN do pracovneho tyzdna, ten cas isto vyuzijes lepsie :)

jajka001_

a co tak sa prestahovat za pracou? v zahranici to robia bezne. lebo sa ti moze stat, ze v okoli proste pracu nenajdes. si mlady, flexibilny tak sa trochu posnaz.