Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

názor na "väčšie" ženy

Príspevok v téme: názor na "väčšie" ženy
laskonka12

prečo mám taký pocit, že keď je žena väčšia, tak sa na ňu automaticky pozerajú ľudia ako na nejakú lenivú, večne prežierajúcu sa ani neviem čo? ach, ja viem, že to bude znieť ako výlev zakomplexovanej ženy, možno aj som, ale ja sa stravujem zdravo, športujem, aj keď nie nejako extra intenzívne, ale skrátka mám kilá navyše. Viem, že to ani nie je zdravé, ani pekné, ani nič, ale skrátka ja nechcem aby na mňa ľudia pozerali ako na odpad, len preto, že nemám ideálnu postavu. Chudnem pomaličky, pretože som nabrala po ťažkom období, a mojou vinou, ja viem, ale snažím sa, ide to dole. ale ako prekonať ten pocit z toho, že každý pozerá na mňa tak ako som to popísala? potom sa koľkokrát zráham ísť si zabehať, alebo na korčule...asi je chyba v mojom myslení, ale toľkokrát som už mala chuť sa popýtať ľudí, čo si o náš myslia

jahodka123

To je proste tak, na to sa vykašli. To jak mojho bývalého mama. Za to, že nevyzerám ako modelka /168-65/, tak mi vždy nabrala 5 knedlí a ešte sa maximálne čudovala, ked som zjedla len jednu, alebo maximálne dve. Neznašam, keď mi hneď automaticky niekto naberie jak pre prasa. Som trochu pri sebe, ale nie z toho, že by som sa prežierala. Mám poruchu štítnej žlazy atď... Tiež ma to vie uraziť, ale snažím sa nerozčulovať sa nad tým...

doubledog

to je iba tvoja haluz
svoje pocity premietas navonok a prisudzujes ich inym ludom, pricom oni ich vobec nemaju alebo ich maju o dost odlisne.

ty mas pocit, ze si o tebe ludia budu mysliet, ze si leniva a tucna.
preto nejdes na korcule.
cize reagujes, ako keby si leniva bola, pricom si ludom ani nedala moznost si to mysliet (kedze si na tie korcule nesla)
a potom si aj tucna.
vidis ten bludny kruh?

vies-

to je tak na tucneho povedia si leniva,pazrava a podobne veci

na chudeho-stihleho-zasa maju reci tipu je anorekticka,bulimicka -chudera ktora nema co jest

a to bude stale-toto budu ludia hovorit tak ci tak-takze si nevyberies ZALEZI LEN NA TEBE AKO SA K TOMU POSTAVIS-VOBEC TO NERIES A NEMYSLI NA TO/hoci je to tazke/

slobodnaa

tento problém má veľa ľudí v mojom okolí a je to skutočne tak. Pretože dnes je taká doba, že sa uznáva kult tela s čím zásadne nesúhlasím. Určite neplatí tento predsudok tučný človek=lenivý.

laskonka12

ďakujem teda, máte pravdu, ja viem, bude to asi vo mne. ja sa na to takto väčšinou nepozerám, ale sem tam ma to chytí tak ako dnes...

lost

"a stačí potom jeden pohľad na mňa a mám hneď pocit, že to je kvôli tej váhe"

Nechces sponzora na hranie pokeru? :)

Mozno len zle odhadnes ludi co na teba divne pozeraju.. Ako nehovorim ze kazdy je aniel, avsak vela ludi vela osobnosti, niekoho nenaucili ze je to neslusne davat najavo ze ten druhy sa nam nepaci (toto slovo som zvolil preto, lebo nie kazdy sa moze kazdemu pacit, atd.)

bingham to krasne vystihol :)

A ked to uz na teba zase pride... povedz si ze ved to najhlavnejsie je aby si sa pacila sama sebe.. To co si o tebe mysli niekto iny.. to je naozaj, ale naozaj absolutne irelevantne a zbytocne.. Ti ludia totiz na teba zabudnu ihned ako zabuchnu doma dvere, pretoze maju XYZ problemov co musia riesit.. Avsak problem je, ze nezabudnes aj TY :)

jajka001_

ale chod necitaj si jedalnicky anorekticiek :) ja si ich citam a potom mam chut priberat aby som nebola taka sialena vychrtlina

laskonka12

ja som nikdy nebola štíhla a ani nikdy nebudem, ale akosi som sa naučila mať sa rada takú aká som a ako nemehlo sa určite ja necítim, len to na mňa takto občas príde a stačí potom jeden pohľad na mňa a mám hneď pocit, že to je kvôli tej váhe. a všade, čo otvorím, vidím, tam taká diéta, hentaká diéta, tak treba chudnúť, tam niekto zjedol veľa, lebo mal okrem kávy aj ovocie a potom sa naozaj cítim ako vývrheľ...