opitý lekár

Príspevok v téme: opitý lekár
žaž

chcela by som sa opýtať, kde by som mohla napríklad anonymne napísať sťažnosť, u nás v mestečku máme jedného lekára na chirurgii ten je už dosť starý a k tomu furt ožratý. bola som u neho minule a najprv mi povedal že nemám zlomenú nohu, potom že radšej sa ešte presvedčí tak s ťažkostami ku mne prišiel, mi ju pomačkal čo vôbec nebolo príjemne a vraj pozriem sa ešte raz na snímok aj na svetle, a keď sa na ten snímok pozeral tak zahlásil toto bude zlomené tak vám dám sadru. No zajtra idem k nemu na kontrolu a už teraz mám hrôzu. čo robiť? napísať niekde? ako celá nemocnica je pochybná tak nerada by som išla osobne dávať sťažnosť keďže nikdy neviem či tam nepôjdem ležať a tak...

Laurina22

Tpch ja nemam za potreby sa chvalit ani tu ani v inych temach s mojim postom,s mojou skolou,s tym,s kym spavam,kolko mam na ucte,ake mam auto a ci som mala na veceru sushi alebo kebab za 2,50 €

Takze ak si o mne myslis,ze som obycajna upratovacka,tak si to kludne nechaj.

tpch

Heh, mozno nie si ani radova referentka :-D
S vyssim postom by si sa urcite pochvalila, sudiac podla prispevkov v inych temach.
Pisem o realite preto, aby si slecna anonymna nemyslela, ze ked poda anonymnu staznost, tak behom par dni bude stary opity lekar nahradeny kombinaciou Housa,Schweitzera,matky Terezy a Galena :-D

jajka001_

ja ich teda odsudzujem preco by mali pit v zamestnani? vy pijete? môžte si to dovoliť? a este k tomu pri takej zodpovednej práci? najzodpovednejsej. uz len respekt voci tej zodpovednosti mi stacil aby som neisla na medicinu. mozno som mala prehnane prestavy ale malo by to tak byt. byt lekarom znamena byt zodpovedny za zivoty ludi. pitie v praci je neucta voci nim a hruba neslusnost. ak sa na to neciti, nech tu pracu nerobi. a necha miesto sikovnejsim.

Laurina22

Jajka,neries.

Tpch,nie,nemam zatial titul,prekaza ti to?Mimochodom,najvacsie ryby na Slovensku titul maju?A tiez myslis,ze su referenti?

tpch

Ja nikoho od podania staznosti neodhovaram, bozechran.
Ja len upozornujem, aky pravdepodobne bude vysledok a ako to chodi v praxi. Mozno sa raz nieco zmeni, ale dnes, pokial niekto neurobi pod vplyvom alkoholu naozaj fatalnu chybu, tak sa lady tazko pohnu.
Ja za to lekarov ani neodsudzujem, ani nezastavam. Tiez si myslim, ze su to ludia ako ostatni.

nikuska3

nie ja suhlasim s tym ze treba dat staznost to urcite prec s takymi lekarmi ked si kazdy povie ze ale ved naco nic sa s tym nespravi tak potom to tu aj tak vyzera ze uz naozaj su tu len taky.Ja som len myslela ci niesu viaceri zeby sa postazovali ak su v mensom mestecku tak o sebe urcite vedia a to by skor pomohlo

Laurina22

Tpch,o sebe ti nebudem prezradzat nebudem nic.

Len hovorim,neprenasaj vsade svoju skepsu.Nie je to vsetko az take cierne,ako to vidis ty.Je to sede.Zatial.