Mam 22 rokov a este nikdy som nemala vazny vztah. Pripadam si uz dost stara na to, ze som este nikoho, s kym by to malo perspektivu, nemala. Najhorsie na tom je, ze cim viac casu uplynie, tym mam vyssie naroky na partnera. A niekedy ma napada myslienka ci si vobec niekoho, s kym si budem rozumiet najdem. Lebo najst si chlapa na to, aby som si nasla chlapa, nie je problem. Ale najst si chlapa, s ktorym by som si vedela predstavit zivot, je problem.
Najde sa tu este niekto s takymto problemom? Alebo som v tom sama? V podstate by som len chcela pocut ake pocity maju ti, ktori su na tom tak ako ja a ci maju nejake grify ako to zmenit, pripadne sa s tym zmierit. Dakujem :(
Vazny vztah.. to je problem
Samozrejme, ze nie. Radsej tu budes vymyslat omacky a dovody preco si nenajst, pretoze si ani boha nepriznas, ze si neschopna vztahu.
na svete je toolko ludi...urcite si niekoho najdes kto ti sadne...a uz ked nie vztah tak aspon zabava ;)
kakaonepijem...neni az tak stara...mam o rok viac tak neblazni :D
Samozrejme, ze nie. Ved mozes predsa pomalicky sama starnut a prispievat sem do fora skvelymi radami.
Najst si chlapa, s ktorym by si si vedela predstavit zivot?
Moj predpoklad je, ze si sebecka suka, ktora si nevie predstavit zivot s clovekom, ktory jej nesplni vsetko co si jej hlavicka ziada.
Uz si dost stara krava na to aby si si dala limity a konecne uz s niekym zacala nieco tvorit.
S pozdravom KakaoNepijem.
Jamelia no to ti nikto nepovie ci budes hladat cely zivot ci nie.Ale zatial si ma uistila ze teda mas rozum uz len v tom co si pisala ze si bola so zenatym a ked si sa to dozvedela tak si to ukoncila to je spravne ci uz ide len o ten sex nie kazdemu urcite nie musis teda naozaj najst len toho spravneho a urcite si nemyslim ze si vyberava mas aj uplnu pravdu uz len 1 dieta v dnesnej dobe je tazke uzivit ked teda mu chces dopriat vsetko po com tuzi a to bez lasky v rodine a bez financii nejde.Tak drzim ti palce nak stretnes toho praveho
nie si v tom sama, ja mam 26 a tiez som este nemal ziadny vztah
Jamelia a ja som si uz myslela,ze som v tom sama.A citam,ze nie.
Ja mam tiez podobny problem.V podstate som milovala vo svojom zivote len jedneho cloveka,a aj ten bol zenaty.A odvtedy?Nic.Absolutne nic.Ja mam problem v citoch.Presne ako hovoris,muzi co maju zaujem okolo mna su,ale ja ich nechcem.Ja si neviem predstavit,ze by som s dotycnym bola kazdy den,zila s nim,mala s nim deti.Uz si zacinam pripadat ako chora osoba.Ja k nim neprechovavam absolutne ziadne city.Som ako robot.Bez citu.
A ako to zmenit?Neviem.Netusim.Mozno asi treba cakat,ze RAZ opat pride niekto,z koho sa ti roztrasu kolena...
jameliia:
z toho vyplyva, ze Ty si pripustas k telu ludi skor, nez ich spoznas. Spoznaj viac ludi, ale nepripustaj si ich k telu a nechaj si cas dokladne ich spoznat. Takze ziadna laska na prvy pohlad, ale nechat tu lasku vyrast ako jablon z jadierka.
Viem, ono je to tazke. Niektori ludia vedia dobre klamat.