Ahoooj všetkym pekny den... mam problem s ktorym mi snad niektoporadi. pred par meiacmi som odcestovala do zahranicia a odvtedy som stratila asi polovicu vlasov. zvyčajne mi na jar padali vlasy ale nie v takomto prisernom množstve. Mam prišerne vysušenu pokožku... volakedy som si mohla umyt vlasy len jeden krat do týždna a mala som ich stale svieze. teraz každy treti den. lebo po durhom dni ma zacnu priserne svrbiet pokožka arobia sa mi mini chrastiky a lupiny. Vacsiu starost mi vsak robia ten vlasy minule som si na fotkach vsimla že mam už zacinajuce plešiny.! Dakujem všetkymapekny den :-*
Extra padajuce vlasy a sucha pokožka... už somskoro plešata!!
Ak mas suchu pokozku tak musis vela pit aspon 2l ja pijem aj nasilu...musis si kupit nejaky prirofny alebo lekarensky sampon na pokozku hlavy a na posilnenie napr. Bioderma Vichy a prirodne su perfektne od Yves Rocher hlavne si nefarbi vlasy
syndiluca prisla si po funuse zakladatelka uz asi vyzera ako fantomasova sestra
Ahoj, ja by som ti chcela poradit Methionin. Je to aminokyselina, ktoru mame v tele a pri jej nedostatku je problem s padanim vlasov, oslabenim nechtov a pokozky. Da sa kupit v lekarni vo forme pripravkov od roznych firiem, no vie ho predpisat aj lekar a tak je lacnejsi.
Vazne to pomaha.najlepsie je, ak v jednej kapsule je 0,5g methioninu.
Aj Biohar aj Forcapil su fajn.
mne pomohol FOLIGAIN
mne pomohli vitaminy amitamin® Hair Plus, su vhodne aj pre alergikov, mam intoleranciu laktozy a nemam s nimi problem, vlasy mi prestali padat, su lesklejsie a hrubsie, plus som to doplnila s vitaminom c.
biohar vlasovy aktivator, mam ho necele 2 tyzdne a uz vidim ze mi rastu nove vlasy
cmulaj tabletky PANTHENOL kupiš ich v lekárni bez receptu,sú učinné tri krát dve tabletky denne cmulaj.
ja mam tiez taky problem ale len s padanim vlasov,ja uz plesinu mam ale tak da sa mi to este zakryt, zacala som pouzivat biohar vlasovy aktivator tak uvidim a zacnem brat aj tabletky revalid skus ten
vypadavanie vlasov moze sposobovat aj nejake vazne ochorenie...uz napr. stitna zlaza a pod. nerozumiem sa do toho ale urcite ist k dktorovi a testy vysetrenia...