Nos, rhinoplastika

jemka

caute. Mam taky maly esteticky problem. Nos mam tak trochu nakloneny do jednej strany. Udajne mam navyse tam nejaky chrupavkovy hranol, ako keby som mala niekedy zlomeny nos (o com vsak neviem). Neviem, ci je to aj zdravotny problem, ale mam chronicku nadchu. Ci je to z toho, ktovie. Kazdopadne, chcem sa opytat, ci mal niekto podobny problem a oplati sa ist na operaciu alebo mam kaslat na to.

peter25

Mozno by bolo vhodne ludi nestrasit, ja mam po operacii a nos mam rovnejsi nez kedykolvek predtym, konecne mam sumerny nos. Rhinoplastika ako kazdy iny zakrok je operacia, a ta nemusi vyjst, a nielen kvoli chybe lekara ale aj kvoli hojeniu. Uznam jedno, ze ten nos uz nikdy nebude na dotyk taky prirodzeny, citim, kde to bolo lamane, sekane, ale z vonku nieje nic vidno. Zalezi len na sikovnosti lekara.

Skusená

Žiaden chirurg nie je najlepši, každy robi chyby a sumerny a rovny nos z profilu po operácii je iba nahoda. Inak väčšinou su nosy po operácii nesumerne kde je vidieť nesumernosť a nos je navrchu aj hrboľaty.
Fakt viem o čom hovorim ja mam za sebou už tri operácie a nos nikdy nebudem mať sumerny a rovny ako od prirody, vraj sa to neda tak pekne spraviť ako nos od prirody a to mi povedali už traja chirurgovia že operovany nos nikdy nebude sumerny a prirodzeny.
No mohol mi to povedať chirurg hned inak by som sa žiadnu operáciu nikdy neišla takto som prišla iba o našetrene peniaze a budem žiť do konca života s hrbolčekovym a nesumernym nosom. Ale dobre si to rozmyslite či operáciu naozaj potrebujete lebo potom je to iba trapenie ak sa mate do konca života pozerať na nos ktory nikdy nebude pekny.KAŽDEMU ide iba o peniaze a na zle spraveny nos Vam pri kontrole povie (ak nejaka bude)že je pekny nikto si chyby nevšimne a každy ma nos viditelne nesumerny a do strany... tak ako to povedal chirurg mne. Samozrejme za peniaze sa na dalšiu operáciu dal dalši chirurg ale ani ten nevedel nos normalne opraviť a potom radšej povedal to iste ako ten prvy že operovany nos NIKDY nebude sumerny a z profilu prirodzene rovny.
Takže načo je dobra tato operácia? Na nič, iba vas dostanu chirurgovia o peniaze a VOBEC ich nezaujima že vy budete do konca života neštastne

Emmilly

ja by som tiez chcela makku rhinoplastiku, len neviem ktory chirurg na Slovensku je najlepsi, pripadne aj v Cechach, kto ma takuto skusenost mohli by ste poradit

j3nny1

ahojte, aj ja by som chcela ist k Cervenovi, tento piatok ma u neho konzultaciu, tak uvidim ze co a ako. Silvikh a Sibeti, co sa deje u neho na konzultacii, aj vam ukaze priblizne aky nos budete mat po operacii, ci uz nakreslenim na papier, alebo pouzitim nejakeho pocitacoveho softveru? Testy sa robia az tesne pred operaciou? Ste naozaj spokojne s Vasimi nosami? Za odpoved vopred Dakujem :)

veronikaaaaa

Boze, cely den sedim pri pocitaci, hladam, snorim, uz sa mi z toho toci hlava...Kovac, Cerven, Kacmar, Magdo, Minaroviech, Jurasek a neviem este kto...tieto mena sa opakuju...ja by som chcela taky malicky babikovsky nostek...treba mi odstranit stredne velky hrbol a trochu nos skratit. ziadna veda, len neviem, kto robi taketo nosy :( Budem vdacna za kazdu radu