Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobry gynekolog

Príspevok v téme: Dobry gynekolog
dudlik

Babulky, sak viete ako zhanam dobreho gyndoa...v Ruzinove otvorili novu gynekologicku kliniku a dost vazne uvazujem ze sa tam konecne napisem, tam piste referencie na tychto gynekologov :
Dr.V.Cupanik
Dr.A.Czirokova
Dr.d.Demečko
Dr.M.Ditte
Dr.P.Mares
Dr.K.Vacokova
Dr.V.Lesna

Prosim piste cokolvek ,nech uz ked sa odhodla, te, siedmy moj gynekolog stoji zato

Dakujem pekne vopred

linnda bb

darina
ja som chodila do iscare(centrum pre asistovanu reprodukciu), tam to tiez nebolo lacne,ale to koly problemom s otehotnenim,nakoniec sa nam to podarilo aj bez pomoci,ale co sa tyka personalu a lekarou tak maju jednicku s hviezdickou, maju velmi prijemny pristup! a v dnesnej dobe najs dobreho gynekologa to je zazrak,vsade vas zas nezoberu ak sa nemylim!to kebyze mam rozpovedat co som vsetko na gyndach zazila tak to by ste dlho citali!jak sa hovori s kaluze do blata, a to mam len 23 a problemi od sedemnastich..ak mate niektora gynekolog.onkologycke problemi tak mam zle skusenosti s jednou lekarkou, ktoru by som nikomu nedoporucila.. ak by vas na taketo oddelenie poslali.. cafte

darinna

ak myslíte tu hroznu sestričku z ružinovskej kt. bola aj u divekiho tak to je hrozná ježibaba (silnejšia,blond-gaštanove vlasy). Ja hľadám gynegologa, ktorý ma zoberie aj na poisťovaciu kartičku. Chodila som do Gynexu a nie je to lacný špás!

dudlik

No ja si teraz vyberam osmeho, preto sa pytam, ku vsetkym nepojdem...a je to uplne normalne ze hladam niekoho kto mi pomoze

elsana

to dudlik
to tých gyndosov zbieras
7 doposial 7 novych vymenovanych a co dalej nezdá sa ti to divne podla tvojich príspevkav tipujem ze mas okolo 20 rokov

linnda bb

M.Ditte je zevraj velmi dobry spoznala som ho v sanatoriu koch,ale docitala som sa tiez ze ako porodnik a aj vsetci ostatny nemaju priestory kde budu odrodovat svoje pacientky, no ak by to bolo v ruzinovskej, tak spanom bohom ze vraj je to tam otrasne a je tam jedna hrozna sestricka, ktora to tam vie mamickam pekne sprijemnit. ze vraj uvazuju nad kramarmi, ja si teraz tiez dost zistujem o lekaroch a porodniciach, som v 11tyzdni a v septembri ma to caka, ak mate nejaky dobry typ na porodnicu ci lekara tak poradte.
dik

babulina

ahojky, tak uz som si pozistovala, je to stara poliklinka v ruzinove (zlta budova), 5posch - ze vraj je to prerobene
telefon na recepciu je 02/48279111

babulina

spominani lekari su strasne super, ja chodim k dr.czirokovej, dr.vacokovu tiez poznam lebo zastupovala za moju lekarku kedysi, dr.ditte je tiez uzasni ten ma operoval, poznam ich zo sanatoria koch, z kadial teraz odisli,
nevies nahodou nejake podrobnosti o tej ruzinovkesj klinike, to je priamo vo velkej nemocnici alebo je to nieco ine dakujem, ak by si chcela nieco konkretne vediet tak napis