Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobry epilátor??(bezbolestný?)

Príspevok v téme: Dobry epilátor??(bezbolestný?)
Janka222

www.lady.sk

našla som na nete tento Článok,keďže teraz rozmýšlam,či si dať do kozmetiky vytrhať chlpy voskom,zaujalo ma toto.Má s tým niekto skúsenosť? prípadne,čo si o tom myslite? vydrží to dlho? a naozaj to vytrhne chlpok aj s koreňom,ako normálny epilátor?? a neviete niekto, koľko stojí? ďakujem za info

User_37597

ja uz asi 4 roky pouzivam depilator.ako uz pisali niektore da sa na to zvyknut.ja si depilujem nohy,bikiny,paze a este aj rit :D a som spokojna lebo sa o tieto veci staram iba raz za mesiac.

Laurina22

Mne chlpky v zivote nezarastali,kamosky sa mi cuduju,nic specialne preto nerobim.Tri krat mesacne si davam celotelovy peeling,kazdy vecer sa natieram telovym mliekom,samozrejme aj ihned po holeni.

katka...

Zeny vela znesu, hlavne pre krasu :). Ako pisu podo mnou. Ziadny epilator nie je bezbolestny, je to nieco ako vytrhavanie obocia s pinzetou po prvykrat. Po par razoch uz nic necitis.
A co robite proti zarastaniu chlpkov? Ja si peelingujem nohy s takou rukavicou, ale tak sem tam nieco zarastie a ja som taka, ze to nenecham, ale babrem do toho a potom mi ostane flak. Pomoze nejaky krem?

Janka222

no neviem,ci potom rovno nevyskusam vosk.to pôjde aspon rychlejsie a mozno to tak nebudem vnimat.kazdopadne mi drzte palce;)dikiii

lochness

presne ako pise ververka - ziadny bezbolestny epilator neexistuje :)

kazda z nas ma iny prah bolesti, cize ak ti niekto odporuci nieco bezbolestne, teba to moze mucit, ak mas prah nizsi..

z vlastnej skusenosti ale viem, ze sa na to da zvyknut - prvy raz som pri holeni noh strojcekom skoro plakala a trvala mi jedna noha asi hodinu a na druhu som sa ani neodvazila, a potom ked som po nejakom case znova siahla po masinke, zatala som zuby a ten 3.-4. krat som to uz ani nevnimala ako bolest... koza si zvykne a ty tiez, neboj

stív vozniak

hrknem do seba decko červeného a bolesť je znesitelnejšia.prvý krát,hm tenkrát poprvé,tak to bol masaker.na bolesť si zvykneš,len to chce i prax.hodne pomože napnuť pokožku.

ververka

ziadny epilator nie je bezbolestny :)
ale na bolest sa da zvyknut. takze ak pri prvom raze places, pri desiatom to ani nepocitis.