Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

svadba na ktorej nikoho nepoznam

lulu22

Ja som bola na svadbe frajerovej sesternici a poznala som tiež len jeho rodičov. veď tam sa snád zoznámiš s jeho rodinou a určite ak nie sú suchari, bude to fajn :) ja idem na svadbu až v septembri, kamarátke a tiež tam skoro nikoho nebudem poznať..ale už sa teším :D

simax

ja myslim, ze kazdy pozvany host by mal niecim prispiet. alebo penazny dar - to je dnes najbeznejsie, alebo iny dar. to je zakladna slusnost. takze aj vy urcite s priatelom kupujete nieco, alebo davate nejake peniaze. preto to nie je trapne. keby ale mali snubenci pozyvat na svadbu kade-koho a nikto by im nic nedal, bola by to pre nich nakladna zabava a myslim, ze coskoro by take svadby prestali organizovat. dar alebo peniaze je uplne samozrejma pozornost.

michaela312

Mala by si s ním ísť už len preto, aby si ho sprevádzala, šak nepôjde tam sám, keď si jeho partnerka.. Myslím, že je to vhodné, aby si s ním šla :)

muc

.. co je na tom trapne??? vsak nejaky dar kupujete nie? koniec koncov kazdy pozvany host len tak pride, naje sa a tot vsjo..nie?

User_37597

ja som bola presne tak isto na svadbe na kt ides ty.tiez frajerov bratranec,tiez som nikoho nepoznala okrem rodicov ale bolo super.urcite chod