chcela by som pocut skusenosti ..idem na svadbu bratranca mojho priatela no nikoho tam nepoznam ani nevestu ani zenicha len priatelovych rodicov mam ist ako jeho doprovod len mi to pride take trapne ze tam pridem najem sa a pritom tam nikoho nepoznam.. kamaratky mi tvrdia ze mam ist ze aspon spoznam jeho rodinu...
svadba na ktorej nikoho nepoznam
Ja som bola na svadbe frajerovej sesternici a poznala som tiež len jeho rodičov. veď tam sa snád zoznámiš s jeho rodinou a určite ak nie sú suchari, bude to fajn :) ja idem na svadbu až v septembri, kamarátke a tiež tam skoro nikoho nebudem poznať..ale už sa teším :D
ja myslim, ze kazdy pozvany host by mal niecim prispiet. alebo penazny dar - to je dnes najbeznejsie, alebo iny dar. to je zakladna slusnost. takze aj vy urcite s priatelom kupujete nieco, alebo davate nejake peniaze. preto to nie je trapne. keby ale mali snubenci pozyvat na svadbu kade-koho a nikto by im nic nedal, bola by to pre nich nakladna zabava a myslim, ze coskoro by take svadby prestali organizovat. dar alebo peniaze je uplne samozrejma pozornost.
Mala by si s ním ísť už len preto, aby si ho sprevádzala, šak nepôjde tam sám, keď si jeho partnerka.. Myslím, že je to vhodné, aby si s ním šla :)
.. co je na tom trapne??? vsak nejaky dar kupujete nie? koniec koncov kazdy pozvany host len tak pride, naje sa a tot vsjo..nie?
ja som bola presne tak isto na svadbe na kt ides ty.tiez frajerov bratranec,tiez som nikoho nepoznala okrem rodicov ale bolo super.urcite chod