Hladam si kamaratku na chudnutie,mozme si spolu pisat e-maily ako nam to ide.Takze mam 160cm a 58kg chcem mat do leta 50 aby som sa za seba nemusela hanbit:Dpotrebujem hlavne z tvare schudnut.Budem jest tri krat denne len do 6.a idem hravat tenis hlavne chodza, a niekedy si aj zabeham:DChem zacat zit aktivne:Daby som sa citila sexi a dobre:Dbudem rada ak niekto je taky ako ja nech mi napise a spolu nam to pojde lahsie:DOd dneska zacinam a priebezne budem sem chodit,ze ako sa mi dari:D
Chcem mat do leta 50
Ahojte neviete mi niekto povedať koľko kcal može mať jedno obyčajné lizátko?
Hladam... 8 kg za mesiac??? ja by som bola happy keby sa mi podarilo aspon 4kg..
michaela312: a tiež si jedla 3x denne? na akú váhu si schudla? pretože aj mne sa zdá tato metoda najvhodnejšia,, a hlavne metoda 5 x denne je aj v tom na nič že ak cez den nevydam nejak extra vela energie a stale ju prímam nemám šancu isť s váhou dolu
Ja osobne som schudla, tak že som jedla na raňajky všetko čo som len chcela, obed už menej, večer už len voda, vynechala som sladkosti.. Jedine táto metoda sa mi osvedčila..
večerné vyjedanie som chcela napísať :DD
mne sa táto metóda jesť 5x denne a 2 hodiny pred spaním vôbec neosvečila neschudla som skoro vôbec a navyše som sa stale cítila plná možno je to dobrá metóda pre tých, ktorí si chcú održať hmotnosť alebo pre tých, ktorým stačí takých
55 kg, ale čo ked chcem mať tak 49 a mám teraz 51 to už je ovela náročnejší proces chudnutia, to už treba aj večerné hladovanie vyškrtnúť, to je len môj názor,