Operacia prsnika

svet 21

Ahoj Mimi 1968.som veľmi rada,že si napísala.To som rada,že si to bolo negatívne,buď šťastná,ver mi.Mimi,viem,že pri malých deťoch je to dosť ťažké šetriť ruku,ale skús,keď ju teraz nebudeš zaťažovať,tak v budúcnosti nebudeš mať také problémy.Inak,prajem Tvojim detičkám a nielen im,k dnešnému Dňu detí veľa šťastia a radosti na tomto svete a hlavne veľa ,veľa zdravia.Maj sa pekne.

mimi1968

dakujem ze si sa ozvala vybrali mi hrcku z jedneho aj z druheho prsnika vo velkosti 2cm ale v pravom bola pod kozov ale v lavom dost hlboko ja mam dost velke prsia takze museli ist dost hlboko aj na lavom mam dost velku jazvu hlavna vec ze vysledky boli nezhubny nador zato dakujem bohu lebo mam este male deti ....

svet 21

Ahoj,Mimi.Neviem,akú velkú operáciu prsníka si prekonala pred mesiacom,ale jedno je isté,že to máš ešte čerstvé ,takže určite ,že Ťa to bolí.Nemala by si ruku preťažovať v tomto období,lebo ak Ti brali nejakú časť prs. a ešte aj uzliny,tak Ti ruka može začat puchnúťˇčo by nebolo dobré.Šetri ruku a určite Ti pri odchode z nemocnice dali aj pokyny ako cvičiť.Tiež som pacient,už dlho a ver,že teraz,keď si dáš na ruku pozor,tak v budúcnosti budeš mať o to menej problémov s rukou. Napíš viac ,akú operáciu Ti robili.Držím palce.