Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Senná nádcha

Príspevok v téme: Senná nádcha
sarah1233

Mám silnú sennú nádchu, pele tráv.

CHcem sa opýtať, či niekto z vás užíva lieky ako :
- cezera, zenaro (levocetirizin)
- rupafin (rupatadín)
- fixit

Ktoré z týchto liekov Vám prišli ako najlepšie?
Rupafin sa metabolizuje v pečeni, momentálne ho užívam, včera som zjedla trochu hubovej polievky, ráno som mala pod viečkom dožlta oko, len mierne. Mohol to posobiť repafin?

StanleyH

Sarah.uz som si pozrel ten Hippokratis, no je to pekna kopka penazi co za to chcu. Nenepises mi mail? pobavime sa viac

sarah1233

Veľa peňazí je pre mňa cez 100 € za výrobok, o kt. počujem 1.x.
Rupafin užívam len pár dní, preto som chcela vedieť skúsenosti s ním :)

sarah1233

Študujem medicínu, názory na omega 3, probiotiká, alebo colostrum a i., ktoré by zmiernili alergiu ma zaujímajú aj preto, že všetky výrobky užívať nemožem :D radšej si vypočujem niekoho, kto to užíva, ako veriť reklame :)

StanleyH

No celkovo Omega 3 je to co zapricinilo ze sme vseci chori. Potrebuje to kazdy, Su to sirokospektralne tuky a ked ich ulohu preberaju Omega6 tak to neni moc dobre. Ten Hippokratin kolko stoji? aby som vedel co je pre teba drahe lebo tie o ktorych hovorim su najhodnotnejsie na trhu. Denne je to 1,50 Euro ak chces vediet kolko stoja. V lekarni sice dostanes aj lacnejsie ale 10x slabsie a nekvalitne lebo su ziskane z ryb chovanych ako nase sliepky, cize sa v nich netvoria Omega 3. to som tu uz niekedy aj spominal. A co studujes?-to len tak naokraj

sarah1233

hermínaaa:
Hippokratin je zrejme veľmi kvalitný prípravok, ale cenovo pre mňa ako študentku neprimeraný. Máte s týmto prípravkom aj osobnú skúsenosť?

StanleyH:
omega 3 - ako dlho si to užíval, ako sa volal prípravok? znie to celkom dobre, aspon podla toho, čom na nete prečítala :)

hermínaaa

Na autoimunitné ochorenia, ako je aj senná nádcha, vynikajúco pomáha prípravok Hippokratin - vyskúšajte.

StanleyH

Ahoj, tie nazvy mi nahanaju strach. Claritine si niekedy mala? Ja som teraz bral na alergiu len Omega 3 a vyborne mi pomohli, nesvrbia ma oci ani nadchu nemam, jedine ma svrbi v nose ale to je povrchovy problem sliznice