Preco su chlapi posadnuti sexom?

Príspevok v téme: Preco su chlapi posadnuti sexom?
jolika

S mojim byvalym sme ostali dobri kamarati...Je to uz 3/4 roka co sme sa rozisli...Minule sme sa stretli po asi 4 mesiacoch boli sme von, potom ma prehovoril, aby sme isli k nemu, ze sa chce najest a tak...Kedze je normalne ist ku kamoske, tak a on je kamos, tak som isla...A slubil, mi ze nic robit nebude, ze ziaden sex..Ale len som si u neho sadla a zacal ma bozkavat a tak, a samozrejme, ze bol sex, aj ked som nic take nemala v plane...Potom sme isli zase von. Ked s nim pisem, hocikedy mi pise ze by ma pomiloval a tak...Mne je uz z toho zle...Som mu uz milion krat vravela, ze nemam zaujem....Inak je v pohode, vsetko si vravime, je mi aj oporou, proste inak sa sprava ako velmi dobra kamaratka, ale ked sme spolu, hned mysli len na jedno...Ja uz neviem, ci niekedy konecne dostane rozum...Kedze teraz na tom stretku po 3 mesiacoch bol ten sex, zase sa s nim dlho nemam v plane stretnut... Je mi ozaj neprijemne, ked musim byvalemu vraviet, aby sa o nic nepokusal a pod. a aj tak mi to je prd platne. Ja vazne nechapem, preco nemoze byt medzi zenou a muzom iba normalne kamaratsvo...Je podla vas mozne, ze dostane rozum a zacne byt normalny?A opakujem, rozhodne so mnou neostal kamarat kvoli sexu...Sme od seba cez 100km, a od rozchodu sa stretavame minimalne. Mne toto kamarastvo vyhovuje, ale chcela by som, aby sme sa stretli normalne, pokecali a tak, nic ine....

Excell

Neviem prečo by medzi mužom a ženou nemohlo byť kamarátstvo. Ja som s bývalou ženou kamarát, chodíme cez víkendy na túry do lesa alebo bicyklovať aj na rôzne akcie, dávame si darčeky ku sviatkom, sex medzi nami nie je, ani narážky naň, jednoducho sme zostali kamaráti. Je to taký problém zostať normálny?

MATAHA

najväčší problém je ten že je to tvoj BÝVALÝ..o nič menši problém že si mu na tom stretku dala i keď ako píšeš si to tak nechcela čo trošku pochybujem keďže k tomu došlo...a pochybujem že ťa bude brať inak keď to nebol asi veľký problém ťa "položiť na lopatky"...ak sa mýlim daj mi vedieť :-)

alussska

Hm ako tak čítam, potom kamarátstvo medzi mužom a ženou je naozaj vzácna vec. Zatiaľ čo sex medzi dvoma ľuďmi opačného pohlavia je na každom rohu. Tuším si taký čisto kamarátsky vzťah naozaj treba vážiť a hlavne málo ktorý muž, či žena sú aj toho schopní.

biela mačka

Ty sa sťažuješ???????????? Môžem ti dať kontakt na môjho manžela (čoskoro už bývalého našťastie) tomu stačí sex desaťkrát v roku. Alebo na kamaráta, ktorý keď som mu napísala, že mi to chýba, mi poradil, aby som sa modlila k Bohu. Čo ja by som dala za to, aby po mne chlap túžil!!!

misi_23

Ja by som s nim vobec nehovorila o sexe a keby on zacal, tak zostanem ticho, nech si o tom sam toci alebo zmenim rychlo temu. Sa ti cudujem, ze mu to trpis, lebo tym len sama seba ponizujes a jemu to je zjavne jedno, lebo ak by si vazil vase priatelstvo a uvedomoval si, ze teba ten spolocny sex nici, tak by sa vedel ovladnut. Ale to si musis ty zvazit, ci to vase kamaratstvo je naozaj kamaratstvo alebo len prijemny zvyk, ktoreho sa nevies vzdat.

jolika

misi_23 a co sa ho mam spytat? Ked som mu potom vravela, ze sa mi nepacilo, ze sa na mna vrhol a tak, tak ze neodolal mi povedal. Nie je co s nim na tuto temu riesit, on povazuje za normalne si dat sex, a cim mu to viac vycitam, tym viac chce. Tento vikend som bola vo vedlajsom meste kde byva, a cakala som dlho na bus, tak sme hodinu volali, a to dookola, mi vravel, aby som k nemu prisla, ze ma pomiluje a pod..Jasne, ze som nesla..Ale, len nedavno som mu riadne vycitala, ze nech sa viac na mna nevrha, a ze uz viac ziaden sex, aj som sa s nim pohadala, a prejde par dni a uz zase...Ale teraz ako to pisem, som si uvedomila, ze zrejme si vobec nase kamarastvo nevazi. Ach ti chlapi...

jolika

misi_23 si riaden vtipalek, a taraj....Nie, nechcem od neho nic ine ako kamaratsvo...Aj po rozchode co je uz 3/4 roka sme nadalej kazdy den v kontakte, nadalej si vsetko vravime, sme si oporou atd...Mala som cestu tam kde byva, a tak sme sa rozhodli stretnut, a normalne ako kamarati. Chodili sme spolu kratko asi 5 mesiacov, a rozisli sme sa, lebo kazdy z nas mal inu predstavu o zivote, ale nakolko sme si inak vzdy rozumeli, ostali sme kamaratmi, a preto som sa s nim aj stretla...Je snad normalne, chciet sa stretnut s kamosom, s ktorym som denno denne v kontakte. Ale opakujem, sex som vobec nemala v plane. Ja s kamaratmi nesexujem...Ale je jasne, ze ma nadalej pritahuje, a tak som neodolala, ked sa na mna vrhol. Ale, do predu som mu vravela, ze ziaden sex, a nech nic neskusa...A presne, preto, ze jemu neviem odolat, ked uz zacne, sa s nim uz zase dlho nestretnem...Ja sa ovladnut viem, urcite by som sa na neho nevrhla, ale ked zacal, bohuzial ako som s tym vobec neratala, ze zacne prislo to tak zrazu, tak som proste podlahla...Ale opakujem, ja neriesim to ze bol sex, ale to, ze preco nemoze byt normalny, normalne sa stretnut, pokecat, a nie len k nemu vojdeme a uz zacne....Ja uz vazne prestavam verit na kamaratstvo byvalych...

misi_23

Nejako sa mi to nezda, neskusala si nahodou ty jeho, ci by este nieco nebolo (akoze vztah), ked si len tak po troch-styroch mesiacoch isla s nim von, navyse ked ste 100 km od seba a teraz, ked vidis, ze on asi nic a islo mu len o sex, tak to pripisujes muzskej posadnutosti sexom? Preco ste sa vlastne rozisli? A kolko ste spolu chodili?

lost

jolika

na to vysvetlenie asi neexistuje, pretoze bud je to
1. magor
2. berie ta len ako sexualny objekt po rozchode - nesadla si mu po inej stranke, no si pre neho pritaziva a vie ze to bude mat
1. zadarmo
2. jednoduche, kedze sa uz poznate..

Ono niektory muz berie "nie" ako vyzvu - cim viac mu hovoris ze nieco nechces, on si to moze vysvetlit ako "aha, takze mozno toto je znamenie ze to chce?!"

tazko povedat, ked nepoznam jeho osobnost ...