Asi zosaliem

Príspevok v téme: Asi zosaliem
evelinka 189

ahojte...som na dne...doslava mi drasa srdce...znie to prehnane a teatralne, ale ked je clovek dvakrat odmietnuty od jedneho cloveka vzdy po nadeji a potvrdzovani ostatnych, ze nieco tam je z jeho strany, tak sa inak citit ani neda. co maaaam robit? nehovorte aby som sa vyplakala lebo sa zrutim ... uz som sa po prvom odmietnuti vyplakala a bolo potom lepsie, ale teraz nie nechcem plakat lebo to bude strasne boliet. nejake krasne myslienky by mi mozno pomohli...keby si dokazem uvedomit kolko stastia a lasky je na svete...lenze ja sa nedokazem na nic ine susutredit...dakujem za ochotu :)

whee_ee

Nič a nikto v živote sa nebude podriaďovať tomu, ČO chcete LEN VY... Nebol to vzťah, nebol to podvod, bolo to úprimné, jednoducho z druhej strany nebol záujem, tak sa teraz ideme všetci vešať? Robíte z komára somára....

whee_ee

Prečo by si taký človek nič nezaslúžil??? Je hriech neopätovať city?? Nebolo by horšie, keby sa TVÁRIL, že ich opätuje, vy by ste boli spokojné a potom by to bolelo oveľa viac? Prečo sú ľudia takí egoistickí? Prečo myslia LEN na svoje šťastie a je im jedno, či ho dosiahnu cez slzy ostatných?

BBella

aj mne sa to stalo, ked sa nad tym neraz zamyslim, bola som riadne sprosta, taky clovek si nezasluzi nic, len jedno viem, vrati sa mu to.
Presne tak ako u teba, nemysli na neho, ked sa takto zahrava s tvojimi citmi, ze on nevie co chce, a robi si z toho druheho akehosi pajaca.
Dostala som sa cez to po dlhsej dobe, dost dlhej, nieco som obetovala, ale kym som si nepovedalal"serem na neho, chcem byt uz len stastna a urobim preto vsetko"nic sa nemenilo, a potom???...:) vsetko sa zmenilo. HOre hlavu, slnko svieti, voda laka...usmej sa a chod dalej. budes sa s takym clovekom este zaoberat???no úúúúúúúúúrcite. nestoji za to, este kvoli nemu tu vypisovat...

jajka001_

raz ta odmietol a ty si to aj tak skusila? nerozumne. a este si aj mala velke ocakavania. tak ta nechce, no a co.