nechodim na slovensko a newiem zistit na internete ze kolko stoja ???
Kolko stoja na slovensku silikonove prsia???
Chirmed Košice:-))))ale cennik je na nete..isli trosku hore s cenami....teraz operacia vychadza kolo 2250-2300eur,,,zalezi od implantatov
takze v podstate by som musela teraz cakat az do jesene, lebo ide leto, kupko, more, plavky a podobne... heh.. ze ano :)
no zavidim ti :))
jezisi smailiqa...ale ked zacnes normalne jest tak sa ti zvacsia, chapes? ci chces byt stale vychudnuta, bez menzesu, a so silikonami? to je pekné?
no zakrok trva asi hodinu.ale ty budes uspata,takze to je jedno :-)
pred opkou musis mat predoperacne vysetrenia..cize vysledky krvi a vsetko,co sa jej tyka...
umyt sa budes moc taz tak na 12 den od operacie,ked ti vyberu stichy.dovtedy mas stale tu podprsenku nonstop.a potom ked mas uz tri tyzdne po opke,motzes cez den nosit obycajnu NEVYSTUZENU podprsenku,ale spat musis v pooperacnej.poto msa zase ide na kontrolu po 6 tyzdnoch od operacie :-) a to,ako budu prska vyzerat finalne,uvidis az po troch mesiacoch,lebo oni sa stale menia,z tyzdna na tyzden, a krasne mäknú :-) mna sa minule pytala kamoska,ci to mam fest vystuzenu podprsku a ja ze cosi,take nemozem mam nevystuzenu,bez vsetkeho a ona ze waaaw :-) ja mam teraz z velkosti podprseniek 70AA mam 70D :-)
mna vysli 2150eur s 50eurovou zlavou....
jajka,??? z mojich 96tich cm hore mam momentalne 89... nespokojnost velkaaaaa
smailiqa tebe su naco silikony? ved mas prsia. a ked nebudes taka chuda, budu este vacsie. viem ze ma do toho nic, sorry, len ma to zarazilo...
Dalsia tema o silikonoch jaj jaj ale ak chcete ja vam dam moje E po kojeni xi xi
cely ten zakrok... citala som hocijake clanky o tom, ze potom aj s kupanim je problem ... povedz mi o tom viac prosim.. je tu sice viac tem,, ale je tam vyse 1000 prispevkov.. a nehcce sa mi to tam vsetko hladat...
inak tiez spavam na chrbte.. takze si myslim ze s tymto problem nebude :)
pred zakrokom su urcite potrebne vysetrenia... daj nejake info :))