Ahojte. Začala som užívať Alli. Po týždni užívania sa mi stala nemilá záležitosť, zrazu ma pritlačilo na veľkú a už som nestihla urobiť ani krok a pokakala som sa. Nebolo to len malé pripokakanie, ale úplne fest som sa potento. Ďalšie dva dni bolo všetko v poriadku a predvčerom sa mi to stalo znova a v rovnakej miere, komplet mi to ušlo do prádla. Dnes sa mi to stalo zas, z ničoho nič kŕč a zrazu som mala plné gate. Neviem či môj organizmus to nezvláda a musím prípravok vysadiť, alebo časom sa to upraví a ďalej to bude bez problémov. Životosprávu dodržiavam presne podľa príbalového letáku. V príbalovom letáku, medzi častými nežiadúcimi účinkami, je aj neschopnosť udržať stolicu. Mne sa to stalo zatial 3x, inak som bez hnačiek a normálne chodievam na toaletu. Neviem čo mám robiť, takže bola by som rada, keby mi niekto poradil. Neverím, že ku tak chúlostivému problému sa niekto prizna (i keď podľa príbalového letáku, je to častý nežiadúci účinok), ale veľmi rada by som sa dozvedela, či po pár nehodách, to už bolo ďalej úplne v poriadku, alebo ste Alli museli vysadiť. Dík za každú odpoveď.
Chudnem s Alli a súrne potrebujem poradiť
ak ti to pomoze, urcite nieje chyba v tebe,pretoze aj moje kamosky s tym museli prestat kvoli prehananiu...
šak na tom to je založene že budeš mat strach dat niečo do puse že sa posereš hladny sa ešte neposral
aKO MOžEš V ERIT TAKýM HLUPOSTIAM BRAT LIEKY NA CHUDNUTIE ak by to bolo účinné už by nebolo tučných ludí.Nikdy som žiadne lieky nebrala su to blbosti,radšej sa zdravo stravuj a trocha pohybu.Ešte peniaze vyhadzovat na lieky na chudnutie nikdy.Jedz viac vlákniny zeleniny a bielkovin čiže mesa a menej pečiva a tukov.