viete rozlisti fake od originalu? napr. kabelky, tricka atd.
FAKE
lillia,mne to je jasne,ale snazim sa davat pozor,som detailista :D
rebellin-moj nazor je ze vsetko sa da,dnes daco vymyslis,ukazes svetu a zajtra uz na druhej strane sveta vydaju lacnejsi falzifikat toho isteho vyrobku a hlavne s dakymi patetntami atd. si tazku hlavu nerobia...
Giovanni, ani v Nike, Adidase atd... nie je vsetko origo, takze kludne si mohol v tom obchode kupit fake
tak ja sa pridavam k takejto shoppingovej misii :-)
a to chces pre seba oblecenie alebo for sale?
lillia
napr.Umbro,tie fakt za drobne kupis,aspon tak stali pred 2 rokmi,ale teraz ma napadlo,ako aj parfemy si spomenula,no v UK Adidas toaletna voda stala 1 libru,co u nas 8.99€,alebo strava,ceny tie iste skoro,ale kvalita je dakde inde...
rebellin
ja som tym len chcel poukazat na to,ze 100% istotu nemas uz v nicom,vsetko sa falsuje co sa da,cinania su majstri v obore :)
ako aj moja Nike sustakova suprava,kvalitnejsie spracovana ako original v znackovom obchode.
lillia
oblecenie :)
mozno aj drobnu elektroniku, maju ju tam za 1/2 cenu ako u nas
z dovodu ze do istej sumy (70-80? ci kolko to USD) nemusia pripocitavat tam DPH, ak sa to este nezmenilo a je tam neuveritelna konkurencia a aj tak ziju ako prasce v zite..
preto NY :)
Parndorf ma nepotesil, je to tam onicom, maly vyber.. Avsak stale lepsie ako u nas.. Zalezi ake ma stastie clovek, co hlada a co NAJDE dobry obchod..
alebo si dajme skupinovy vylet, objednam leitadlo (nejaky nakladny boeing a mozeme ist :D
Giovanni, teda neviem o tom ze by si v UK kupil za cinske ceny znackove veci.. neviem co povazujes za "znacky", ale snad nie obchody tipu primark. tie su od znackovych veci na mile vzdialene
este ma napadli parfemy, tak s nimi to je tiez des