Ahojte. S mojim partnerom sme spolu pol roka. Ja ho vemi lubim a mam neustale chut na sex, takmer vzdy ho iniciujem ja, ale on tak casto nechce, vraj mu vadi, ze ja mam stale zaujem a jeho to potom nebavi, aj ked mu imponuje, ze je pre mna taky pritazlivy. Ale ja som proste taka, ked lubim, tak mam chut na sex, a dost casto. Mam znizit svoje naroky, aby zacal mat chut aj on castejsie? Potom mam pocit, ze ked ja chcem, on nechce a nemusi a naopak budem k dispozicii vzdy, ked bude chciet on. A zase ked ho odmietnem ma to potom mrzi, pretoze ja chut mam, ale robim to schvalne a on je urazeny.
Dalsia otazka: moj partner mi vobec nerobi oral, neviem cim to je, povedal mi, ze sa na to skratka neciti, ze asi nema ku mne az tak blizko, ani nemame ziadnu poriadnu predohru, ziadne maznanie sa predtym, vobec sa nebozkavame. Opat sa zopakujem, ja ked lubim, tak by som partnera najradsej popapala celeho, kazdy kusok jeho tela, maznala sa s nim, hladkala, hrala, oral mu zboznujem robit a on to vie a patricne si to uziva, ale od neho nic....znamena to, ze on ma nelubi? Inak vztah mame velmi pekny, tak nechapem tento problem. A nas sex je uzasny, divoky, ale je to len sex...nie je tam nic precitene. Myslim tym je tam vasen, ale necitim v tom nieco hlbsie....z jeho strany
Sexualne temy-zaujima ma hlavne nazor muzov
to neny dobre chlap ma lubit viacej zenu ako ona jeho nie naopak ked zena lubi muza viacej ako on tak to vecinou zle dopadne.A ze odmieta sex zaujmave po pol roku by som nikdy neodmietol sex a to mam 38
zvedava22
a/ treba sa na to pozriet z hladiska veku, kolko mas Ty rokov a Tvoj priatel,
b/ dalsia vec je, ze pises vseobecne, ze Ty chces castejsie a on nie. Treba na rovinu povedat, ze chces napr. tolko a tolko krat tyzdenne, denne, ci mesacne a partner zas tolkoto. Lebo zase je to velmi vseobecne. Az potom sa da k tomu lepsie vyjadrit.
c/ ziadne predohry, maznanie ? Pekny sebec
d/ Ty jemu oral, on Tebe nie ? Sebec na druhu...
e/ nepisala si vobec, ci dosahujes orgazmus. Alebo ani to Ti nedopraje ?
f/ treba vylucit aj zdravotne problemy. Nema nejake ?
Divoky sex moze byt pekny, ale sama citis, ze to neni ono, pretoze on nemiluje, on sa iba UKAJA na Tebe.
Povedz si, ako to mas rada a ako to chces, aby Ti to robil. Nebude Ti to robit, nebude vobec sex.
Ak Ti to nechce robit oralne, OK. Nerob to potom ani Ty jemu.
zjavne sa citi ze ma vsetko k dispozicii, ze ked luskne prstami dostane vsetko po com zatuzi, daj mu patricne najavo ze to tak nieje, bud sa sam spamata alebo.. na teba sa urazi ked ho odmietnes ale teba odmieta stale, skus mu prestat robit oral a zacne sa stazovat a pritom k tvojej suske sa ustami nepriblizi, no divne to jeho zmyslanie...
tak je to jasne.je lenivec a dalej ste odlisny.
poviem ti pravdu-nevydrzi vam to ale to bude plus pre teba lebo budes mat moznost najst takeho co bude mat podobne chute ako ty.