Pomoc s tamponom, prosim

Príspevok v téme: Pomoc s tamponom, prosim
jubilantka

Prosim, neodsudzujte ma za moju nevedomost.
Zacala som pouzivat tampony iba pred mesiacom. Citim sa s nimi cista, bez zapachu, je to fajn. Avsak nerozumiem tomu, ako je mozne, ze ak idem mocit, cely tampon mi nasiakne mocom... Nezavadzam ho do dostatocnej hlbky alebo preco je to tak? Teraz vzdy, ked idem na WC mocit, najprv vyberiem tampon a potom ho vymenim. Mrzi ma to, lebo chodim velmi casto, aj kazdu hodinu. Co robim zle? Necitim ho v stoji, v lahu, maximalne tak v tureckom sede, co si myslim, ze je normalne. Gatky mam ciste. Teda usudzujem, ze je zavedeny spravne.

Dakujem velmi pekne za konstruktivnu odpoved.

User_37597

nazdar..
aj ja mam tento rovnaky "problem"
nie neni to problem lebo tampon pouzivam malo kedy.ale zavadzam ho dost daleko a ano je na nom moc keby cez neho cikam...
tiez tomu nerozumiem lebo viem kde je cik dierka...
ale pre vase pobavenie :
ked som mala 18 bola som s takymi tromi seredskymi trubami v triede a tie tri 18 rocne truby co snad v 13 stratili panenstvo ma presviedcali ze s klitorisu sa cika :D a na moje poziadanie profesorka doniesla knihu biologie aby tie tri truby pochopili ze to ma ine uceli a ze cik diera je inde :D
TAK VIDITE AKA JE TA DNESNA MLADEZ NEVZDELANA OHLADOM SVOJHO TELA A TRTKA TO KADE TADE.
cele zle :D

whee_ee

Ja si tampón zavádzam čo najďalej, cca dve tretiny ukazováka na to potrebujem a necítim ho teda myslím ani v tom tureckom sede... ale aj kebyže ho nemáš tak hlboko, nemohla by si si ho "zamočiť", keďže moč.trubica neústí vo vagíne ale pri nej.. No je to zvláštne :)))

whee_ee

thegirldoctor.com

Pretože inak je nemožné mať nasiaknutý tampón močom a už vôbec nie, keď si ho zavádzaš správne, čo podľa tvojho popisu robíš...

jubilantka

Skusala som hned po zavedeni a videla som, ze je to moc, ked som ho vybrala. Stava sa to stale. Potom ho predsalen nezavadzam dostatocne hlboko, ze?