Cestovna kancelaria Nikal

jankaaaaaaaa

pytamsapreto lebo nam prisiel z neckermanu zajazd, ze sme ho vyhrali, teda len jedna osoba,.. do turecka. a nenasla som ziadne info o tejto cestovke..

lost

turecko.orbion.cz

miesa sa to s neckermannom... cize mozno im len predava zajazdy.

a neckermann reisen znie nemecky

www.neckermannreisen.sk

www.neckermann-reisen.de

nemecke cestovky su OK, vacsina z nich.. avsak nikdy nevies co predavaju na SR :) i ked.. nemusi to byt zle (nemeckej CK by som veril, no neviem ako v tomto pripade), zalezi od velmi vela veci.. (a clovek moze mat smolu takmer vsade).

lost

To maju len 1 destinaciu ? A dve destiancie?

~~~~~~~~~

Trosku skumania:

Pre hľadaný výraz - link:www.nikal.sk - neboli nájdené žiadne dokumenty.

ak tam date "link:www.zdravie.sk" (bez uvodzoviek)

Približný počet výsledkov: 56 (0,29 sekúnd)

www.google.sk

Co to znamena?

To znamena ze 56 stranok "odkazuje" na zdravie.sk

dalsiu vec, ktoru mozeme porovnat je Backlinks (to iste ako predttym ten link: avsak s inym nastrojom)

www.backlinkwatch.com

dajte tam nika.sk a dostanete toto

az 4 linky:
(prvy je nezaujimavy)
dalsie nalseduju:

www.profesia.sk

Nikal s.r.o sa venuje zrejme vela veciam, vratane MLM (podla profesie) a zaorven predavaju polievky. :)

NIKAL s.r.o., organizačná zložka podniku zahraničnej osoby

www.orsr.sk

cize je to nejaky Nemec (vlastnik firmy) - mozno len predava dalej nemecke zajazdy, alebo sa snazi len prerazit aj na slovensky trh.

www.nikal-zajezdy.cz

niekto pochvaluje, niekto nie:
www.sopka.cz
(cesky CK NIKAL)

tak tazko povedat

moze to byt napriklad cestovka ktora sa prave rozbieha...

roza

Vôbec ju nepoznám a ako vidím aj ostatní sú na tom tak isto.
Prečítala som si že táto CK existuje už 7 rokov, našla som si diskusiu ale sú to stránky CK tak sú všetky príspevky kladné, ale veľmi veľmi lákavé, v Turecku som nebola a tieto pobytovo-poznávacie zájazdy vyzerajú veľmi dobre. Len som nikde nenašla ich cenu, ale nedivila by som sa keby boli drahšie pretože v diskusii každý hovorí o kvalitných službách. Ale ako hovorím je to diskusia pod vedením Nikalu.

Asi si budeš musieť kvalitu cestovky vyskúšať na vlastnej koži, ak sa tu nikto nenájde kto by vedel.