ZDRAVIM VAS,PROSIM POTREBOVAL BY SOM ODBORNE PORADIT.UZ 2.MESIAC MAM SUCHY DRAZDIVY KASEL,MOZTE MI NAPISAT NATO NEJAKY FAKT DOBRY LIEK.DAKUJEM PEKNE S POZDRAVOM MATO
KASEL
ethel dakujem pekne za rady , my sme uz z toho jeho kaslu taki zufali uz sme ho aj kvoli tomu z jasli vybrali nosim ho k jednej pani polepsilo to lebo bol teraz 2 mesiace zdravy ale zasa to prislo moze byt ze co bral ten zyrtec tak to ucinkovalo, a na peniaze uz ani nepozeram lebo uz mi ho je luto ked nevie v noci spinkat kvoli tomu kaslu
Zyrtec je drahší ako zodak ale je to to isté.Na volno je drahý,daj si radšej predpísať aspoň to lekárka zaznamená do jeho papierov.Chápem,že mliečko musí byť...škoda je že zahlieňuje..skús mu dať na večeru niečo iné čo ho zasýti...A keď vyrastie,bude to jednoduhšie..
ethel no tu je problem s tym mliecnym ked mu nedam vecer mlieko tak place a stepuje v kuchyni pri chladnicke a ked sa zobudi v noci a dam mu cajik niekedy ho vypije a niekedy ma surovo vezme za ruku a do kuchyne a caka na mlieko , a to moze ho aj zahlienovat asi
tak dnes koncim skor zajdem za lekarkou pre zirtec, alebo mi ho predaju aj na volny predaj v lekarni?
Steffi,to nie je astma,ale ak ste užívali zyrtec treba ho brať stále..teda dlhodobo a pravidelne,časom sa to upraví,lebo ak ste ho vysadili môže sa mu to aj zhoršiť.Na noc nič mliečne..
ethel no on nikedy ked vecer kasle tak sa aj chudak pozvracia co ho tak napina, na krcnom co sme boli tak zistili ze ma zadnu nadchu na to berie nosny sprej MAR , zirtec nam dali vtedy to sa trochu ustalilo ale zasa to ma , a vytery co mu brali tak boli vysledky dobre, ale hlavne mam opbavy aby nakoniec nebol este astmatik po mojej mamke:(
hoci to zatial lekari vyvratili
Ahoj steffi,moja dcéra mala tieto isté problémy čo opisuješ.Nakoniec sme prišli na to,že je alergička.Teraz užíva zodak,alebo zyrtec a nekašle.Skúsila by som teda na tvojom mieste dať urobiť výtery z krku a ísť za alergológom.Ale môže ísť aj o reflux žalúdka-dieťa leží a obsah žalúdka sa vracia do krku a to môže vyvolať kašel..
ethel v prvom rade ahoj:)
prosim ta vies neico poradit na kasel pre dvojrocne dieta? lebo ten kasel sa stale vrati po 2 tyzdnoch a je dost skaredy a hlavne vecer a v noci je silny, dakujem za radu
egres,pokial si alergička,lieky na alergiu musíš užívať stále!Aj v zime...
cez zimu nie