Dobrý den,
moj problem sa asi vola hyperhidroza. Milujem leto ale ako nahle zacne byt vonka teplo objavi sa jeden mokry problem, vkuse mam mokre chodila a dlane, v tych najhorucejsich dnoch mi dokonca pot steka po rukach.Tento problem ma trapi uz od malicka, dnes mam 22 rokov a je to stale viac a viac neznesitelnejsie ako v spolocenskom tak aj osobnom zivote. Len nedavno som sa dopocula o tom ze tento problem sa da riesit aj operacne. Vraj to robia v Ústave tuberkulózy, pľúcnych chorôb a hrudníkovej chirurgie vo Vyšných Hágoch cize je to operacia cez hrudnik Prosim vas mate s tym niekto skusenosti? alebo nejake informacie alebo znameho ktory niecim podobnym presiel?
operacia potenia dlaní a chodidiel
no ako ja to mam tiez po cely rok ked mi je teplo, teda najviac sa to ale prejavuje v lete, vtedy je to uplne nesnesitelne, presne ako vravis aluss s tymi slapkami minuly rok som si skoro clenok vytkla na dovolenke, kazdy mi hovori ze to mam zo stresov ale ja som pri tom uplne pokojny clovek... no a ja co som pocula tak by to mala hradit poistovna
fíha...ja som o ničom takom nepočula. tiež ma to trápi, v lete si ani nemôžem obuť šlapky lebo sa mi nohy tak spotia že sa mi riadne šmýka...a o dlaniach ani nehovorím. a to je tak celý rok... koľko asi stojí taký zákrok?
Takze sa vam uz ruky vobec nepotia? lebo ja si taky luxus uz ani nedokazem predstavit :D Boli ste na operacii cisto len dlani alebo aj chodidiel? a na akom oddeleni? a teda kde presne mate jazvu niekde medzi prsiami alebo pod pazuchami? lebo aj to som pocula, ze pod pazuchami a aka asi velka jazva vam ostala? a teda ta diagnoza sa vola hyperhidroza ako som napisala?
ja som bola na tej operacii pred 2tyzdnami tu v bratislave v ruzinove a som velmi spokojna vrelo odporucam