operacia potenia dlaní a chodidiel

Príspevok v téme: operacia potenia dlaní a chodidiel
honeybee154

Dobrý den,
moj problem sa asi vola hyperhidroza. Milujem leto ale ako nahle zacne byt vonka teplo objavi sa jeden mokry problem, vkuse mam mokre chodila a dlane, v tych najhorucejsich dnoch mi dokonca pot steka po rukach.Tento problem ma trapi uz od malicka, dnes mam 22 rokov a je to stale viac a viac neznesitelnejsie ako v spolocenskom tak aj osobnom zivote. Len nedavno som sa dopocula o tom ze tento problem sa da riesit aj operacne. Vraj to robia v Ústave tuberkulózy, pľúcnych chorôb a hrudníkovej chirurgie vo Vyšných Hágoch cize je to operacia cez hrudnik Prosim vas mate s tym niekto skusenosti? alebo nejake informacie alebo znameho ktory niecim podobnym presiel?

honeybee154

no ako ja to mam tiez po cely rok ked mi je teplo, teda najviac sa to ale prejavuje v lete, vtedy je to uplne nesnesitelne, presne ako vravis aluss s tymi slapkami minuly rok som si skoro clenok vytkla na dovolenke, kazdy mi hovori ze to mam zo stresov ale ja som pri tom uplne pokojny clovek... no a ja co som pocula tak by to mala hradit poistovna

aluss

fíha...ja som o ničom takom nepočula. tiež ma to trápi, v lete si ani nemôžem obuť šlapky lebo sa mi nohy tak spotia že sa mi riadne šmýka...a o dlaniach ani nehovorím. a to je tak celý rok... koľko asi stojí taký zákrok?

honeybee154

Takze sa vam uz ruky vobec nepotia? lebo ja si taky luxus uz ani nedokazem predstavit :D Boli ste na operacii cisto len dlani alebo aj chodidiel? a na akom oddeleni? a teda kde presne mate jazvu niekde medzi prsiami alebo pod pazuchami? lebo aj to som pocula, ze pod pazuchami a aka asi velka jazva vam ostala? a teda ta diagnoza sa vola hyperhidroza ako som napisala?