ahoj... bol uz niekto v Barcelone??? tento rok sa chystam do Spanielska, a jeden ci dva dni mam v plane aj Barcelonu,. vie mi niekto poradit ako sa tam pohybovat, co sa oplati, co navstivit aby som videla co najviac pamiatok a zaujimavych veci??? na nete sa da najst hocico, ale lepsia je osobna skusenost nejaka.. dakujem :)
spanielsko- Barcelona
no.. kedze som tam nikdy nebola, tak vobec nic tam nepoznam, ale znamy mi odporucil alicante ze mame ist tam pozriet, no a na Costa bravu, tak toto by sme radi pochodili.. proste chceme si z toho spravit taky poznavaci vyletik :) ty kde si bola???
grecko je velmi drahe... ved si len zober ze ked tam ides bez stravy tak to vychadza cca aj o 250 euri menej ako ked si das all inclusive... oni maju velmi drahe potraviny, aj v restikach je draho..
ok moja, dakujem moc za radicky, a teda pokusim sa uzit si to.. ja sa najviac tesim na tu Barcelonu a hlavne na kabelky :D:D:D:D
Ako,pre mna to drahe nebolo,ale neviem,co je drahe pre Teba,preto som to napisala,ale vidim,ze uz mas pocestovane,takze si to vies porovnat.Ja som si tam vzdy nakupila vela oblecenie a kabeliek:-)))Oni maju nadhernu modu.Teda,samozrejme,kupis kvalitne a lacnejsie,ak nepojdes do najdrahsieho butiku v meste.Mne sa tam naozaj velmi paci,zavidim Ti,mne to tento rok asi nevyjde:-(Ozaj,ak by ste si nahodou vypozicali auto,tak velky pozor,spanieli su blazni za volantom:-)
pocuvaj jak som dosla z toho danska potom domov, tak som si v Blave na stanici dala litrovu colu a bagetu, a americky hotdog, ja som ti bola taka stastna ze som doma... a za 2, 5O som bola vyslovene nazrata :D
no tak v Dansku som za oblozeny rohlik... podotykam mensi ako bezny slovensky rohlik,,, s jednym koleckom sunky. prekrojenym na polovicku. proste jedno kolecko sunky a maslo... zaplatila 3 eura...
a v Benatkach za 3 picolla BEZ MLIEKA a 600 gramovu pizzu 27 euri, tak akoze na toto som si uz zvykla :D:D:D
a najlepsie bolo ked som si isla v Kodani na stanici prefotit A4ku, proste listok na bus som potrebovala ofoteny, a on ze 2,5O.. a ja ze prosim?? ja ze som zle pocula.. a on kkt fakt ze 2, 50... ja som nechapala.... proste on vedel ze to potrebujem a vypytal si 2,50 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nehoraznost..