spanielsko- Barcelona

Príspevok v téme: spanielsko- Barcelona
smajliQa

ahoj... bol uz niekto v Barcelone??? tento rok sa chystam do Spanielska, a jeden ci dva dni mam v plane aj Barcelonu,. vie mi niekto poradit ako sa tam pohybovat, co sa oplati, co navstivit aby som videla co najviac pamiatok a zaujimavych veci??? na nete sa da najst hocico, ale lepsia je osobna skusenost nejaka.. dakujem :)

Laurina22

Ved Costa Brava je blizko.Ja som bola aj na Costa Brave,aj Santa Susanna,Costa del Maressme.Ono je to vsetko Katalansko,inde som nebola.Ja sa vzdy vraciam len tam,vnutrozemie ma privelmi nelaka.Zatial:-)

smajliQa

no.. kedze som tam nikdy nebola, tak vobec nic tam nepoznam, ale znamy mi odporucil alicante ze mame ist tam pozriet, no a na Costa bravu, tak toto by sme radi pochodili.. proste chceme si z toho spravit taky poznavaci vyletik :) ty kde si bola???

smajliQa

grecko je velmi drahe... ved si len zober ze ked tam ides bez stravy tak to vychadza cca aj o 250 euri menej ako ked si das all inclusive... oni maju velmi drahe potraviny, aj v restikach je draho..

ok moja, dakujem moc za radicky, a teda pokusim sa uzit si to.. ja sa najviac tesim na tu Barcelonu a hlavne na kabelky :D:D:D:D

Laurina22

No,ja som takto platila vo Verone.Myslim,ze za jeden chlebicek to bolo 6 €.Ale mne sa zdalo aj Grecko dost drahe.

Laurina22

Ako,pre mna to drahe nebolo,ale neviem,co je drahe pre Teba,preto som to napisala,ale vidim,ze uz mas pocestovane,takze si to vies porovnat.Ja som si tam vzdy nakupila vela oblecenie a kabeliek:-)))Oni maju nadhernu modu.Teda,samozrejme,kupis kvalitne a lacnejsie,ak nepojdes do najdrahsieho butiku v meste.Mne sa tam naozaj velmi paci,zavidim Ti,mne to tento rok asi nevyjde:-(Ozaj,ak by ste si nahodou vypozicali auto,tak velky pozor,spanieli su blazni za volantom:-)

smajliQa

pocuvaj jak som dosla z toho danska potom domov, tak som si v Blave na stanici dala litrovu colu a bagetu, a americky hotdog, ja som ti bola taka stastna ze som doma... a za 2, 5O som bola vyslovene nazrata :D

smajliQa

no tak v Dansku som za oblozeny rohlik... podotykam mensi ako bezny slovensky rohlik,,, s jednym koleckom sunky. prekrojenym na polovicku. proste jedno kolecko sunky a maslo... zaplatila 3 eura...

a v Benatkach za 3 picolla BEZ MLIEKA a 600 gramovu pizzu 27 euri, tak akoze na toto som si uz zvykla :D:D:D

a najlepsie bolo ked som si isla v Kodani na stanici prefotit A4ku, proste listok na bus som potrebovala ofoteny, a on ze 2,5O.. a ja ze prosim?? ja ze som zle pocula.. a on kkt fakt ze 2, 50... ja som nechapala.... proste on vedel ze to potrebujem a vypytal si 2,50 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nehoraznost..

Laurina22

Ja milujem Spanielsko,koli tomu som sa aj zacala ucit po spanielsky pred par rokmi,mne osobne ucarovalo.Ale nie kazdemu sadne.

Laurina22

No,hlavne maju drahu vodu a jedlo.Napr.pizza plus coca cola ta vyjde 9 € v restauracii.Takze troska drahsie ako u nas.Oblecenie je naopak lacne,lacnejsie s porovnanim s nami.