Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam ho pozvat na rande ja?

bibi123

ja som tiez proti adopcii homosexualmi, ved to dieta musi mat v skole peklo:O((( myslim si, ze je tam velmi tenka hranica, za par rokov mozno ludia budu chciet registrovane partnerstva s konom, budu si chciet s mackou adoptovat vevericku...kam ten svet speje...;D

milli11

Bola som vecerat, pozrela som si cast z filmu a vratim sa a co nevidim? Zrazu tu pisete o gayoch? Tych nechajme tak, ti ma nezaujimaju.
Okrem toho, lezu mi do kapusty! :DDD
Pre rofl, ano, to bude ten isty chlap. Vies o niecom, co mi uslo?

lost

no predstav si ze by si mal dvoch otcov a ziadnu mamu...
podla mna by si mal znacne skresleny pohlad na svet..

dieta nemoze pochopit ze "aha, moja rodina je vlastne vynimka, takze vlastne nezalezi na tom do koho, alebo coho sa zamilujem?"
ved to uz ani ja, dospeli clovek :D neviem pochopit, ako by som mu to vysvetlil..

bibi123

milli11-ved ho pozvi do kina, ze nemas s kym ist, ci by nesiel a potom mozte skocit na kafco...Netreba sa bat:O)))

lost

Podla mna urcite aj gayovia a lesby co maju deti, resp adoptuju si, nemali by si..

"Rodina je zaklad spolocnosti" - Platon (ak sa nemylim).

rofl

ked uz sme pri tom, netrufam si hodnotit gayov co si adoptuju deti. teda mne osobne to pride aj cudne, ale nie som odbornik aby som vedel zhodnotit,resp. predpokladat dopad. inak to kde sa da?

jajka001_

vcera davali v tv, dcera Cher, tej spevacky. take blond mile dievcatko. ked vyrastla, priznala ze je lesbicka a potom zas ze je muz. a uz je z nej ON. tucny velky chlap.