mam ho pozvat na rande ja?

ververka

jajka, myslim si ze ani tak nestupa ako sa k tomu uz neboja priznavat a tomu aj prisposobovat svoj vyzor (cest vynimkam) :)

lost

GiovanniX

lebo >95% zenam aspon trochu zalezi na zovnajsku.

jajka001_

bodaj by bolo viac gayov, aby bolo menej muzov a tym padom aby som mal matematicky vyssie sance :)

GiovanniX

"lost SEBAVEDOMIE pestuj a trenuj:D"
mozno mas pravdu, avask nie som si 101% isty ci to plati aj v praxi :) ved si vezmi beznych ludi - chceli by co najkrajsich :) i ked
50 ludi mi povie ze na tom nezalezi
a 50 ludi by mi povedalo ze je to blbost
a mozno 5 by povedalo ze jj

avsak, ludi je dost, cize je takmner nemozne aby "som sa nejakej nepacil" avsak - ak sa nepacim sebe :) tak hold asi smola :D zeby sebavedomie ?

dnes je plastika za facku, keby daco :D

uz som mohol mat novy nos, ak by som dnes nezapol net.

GiovanniX

lost SEBAVEDOMIE pestuj a trenuj:D,ziadnych 5% preco by si nemohol mat hocaku?mozes,len staci tomu uverit a onedlho ti to prinesia aj ovocie :)

jajka001_

nno neviem kazdy ma sice iny vkus ale mne sa paci tak pat percent muzov
okrem toho, vsimli ste si ze pocet gayov rapidne stupa?

GiovanniX

posobit mozem hociako,ja som sa uz naucil,ze nesud cloveka podla vyzoru:D
lebo ak ma sudi dakto podla vyzoru,tak si mysli,ze disco typ chlapca,kazdu pretahuje suknickar atd...a ja som presny opak,povahovo,som velky moralista,zastanca slusnosti atd...asi lost sa priblizuje ku mne v tom,dost spolocnych nazorov mame na temu zeny-slapky-panny nie? :D aspon ja som si to vsimol

lost

no ja som to len myslel tak, ze 95% muzov je krajsich ako ja, cize je pekny :D

nemozne aby bol v tych 5% nemozne (stavim sa)

milli11

Mozno to lost myslel tak, ze ak Giovanni posobi namyslene, musi byt pekny. Lebo ja co poznam chalanov, ti krasni su zvacsa namysleni.