Bábo

Motýliček

Ja už tiež musím akurát som to chcela napísať. Ja som si s nikým nepísala už pol roka tak som rada :)

katyya

aspon si z toho zoberies ponaucenie do zivota..mne to strasne zmenilo zivot..uz beriem uplne inac veci..a hlavne neriesim veci ktore som predtym riesila..nehnevaj sa, musim uz ist, ale ak mi tu nechas nejaky odkaz rada si precitam a zajtra ti odpisem

Motýliček

Áno 13. O prvý potrat to bolo iné, to mi mamka povedala, to je zložité. Viem že si niekedy protirečím a tak, hm nie som dokonalá. Nevrátim, nemám ako. Ja som začala veľmi skoro a mrzí ma to, Milujem Boha ale láka ma aj sex a to je najhoršie. Aj keď viem, že to je zlé. Už viem povedať chlapovi nie takže som na tom lepšie.

katyya

ale toto vazne neber od nas zle..chceme ti len poradit..a tato tema je aj tak o niecom inom..ze ta boli to, ze si stratila svoje babatko :(...aspon ze si to uvedomujes a este aj to ze by si na ten potrat nesla..za to ta uznavam..lebo dnesne baby by len sexoali ale jasne ze potom potrat jedine riesenie

katyya

ale tak to neprehanaj, ze zasa s manzelom...sex patri k zakladnym potrebam zivota..ale pisala si ze si zacinala uz skoro..mas 16 tak co je potom skoro? 13?..neviem..nezmenil ta prvy potrat..myslis ze ta zmeni druhy? mozno na chvilu..ale casom sa vratis do starych kolaji..ale ono to je asi dobou..poznam vela mladych dievcat, co su strasne nezodpovedne..a nie je to vychovou..asi cela spolocnost vas tlaci byt rychlo dospele...

katyya

ale tak to neprehanaj, ze zasa s manzelom...sex patri k zakladnym potrebam zivota..ale pisala si ze si zacinala uz skoro..mas 16 tak co je potom skoro? 13?..neviem..nezmenil ta prvy potrat..myslis ze ta zmeni druhy? mozno na chvilu..ale casom sa vratis do starych kolaji..ale ono to je asi dobou..poznam vela mladych dievcat, co su strasne nezodpovedne..a nie je to vychovou..asi cela spolocnost vas tlaci byt rychlo dospele...

Motýliček

Ja keď som začala so sexom tiež som sa bála, ale to bolo dávno a kondóm som používala, samozrejme keď sme ho nemali akurát som náhodou mala plodné dni. Keby som nebola tehotná ešte by som žila nečistým životom a tehotenstvo ma zmenilo. Vravím, že už sa chystám mať sex až s manželom :)

Janulik33

Motýliček, musim suhlasit s katyya. Pises, ze si mala prisnu vychovu, a ze to uznavas. Myslis prisnu krestansku vychovu, alebo ako??