som zavisla na papani omietky :/ uz asi 4-5 rokov... moze to mat nejaky dopad? nejem jej extremne vela.. snazim sa mat dostatok prisunu vitaminov, no aj tak mi to chyba a neviem s tym prestat.. a mozem mat z toho akne?
Chutí mi omietka, krieda..
tak ja to zas nejem dennodenne a v obrovskych mnozstvach. a nepytam sa na to ci som divna, hlupa, nechutna, ale aky to moze mat dopad a ci z toho mozem mat akne
ale sranda ze ste o tom este nepoculi, kazda tehulka si tym prejde
Tak určite to môže mat niaky DOPAD... Pťretoze ak sa mam priznat, teraz si myslim ot ebe, ze si trosicku divna... Pretoze s l udmi, ktorý jedia kriedy, alebo beton, tak s takymi som sa nestretla....
ESTE NIKDY.... ale prepac ze sa smejem :D :D :D
ani neviem ako, asi mi vtedy chybal vapnik a to je instinkt no :) tehotne zeny jedia napriklad bezne omietku, lenze ja nie som tehotna, a uz vonkoncom nie tolko rokov. ale fakt ma to trapi
mna by skor zaujimalo ako ta to vobec napadlo, dat si do ust omietku alebo kriedu???
:D Tak u teba doma to musi vyzerat asi tak ze kazdy kusok vasej steny je poohryzany :D Prepac ze sa smejem ale predstava ma nepusti. Kazdopadne je to cudne ale clovek moze byt zavysli v dnesnej dobe na hocicom :)