je to strašné kolko krát som sa už pokúšala zmeniť sa v takých veciach ako je "byť lepšie zorganizovaná, upratovať si po sebe, začať sa lepšie stravovať, piť viacj vody, vstávať zavčas ráno, byť aspoň trochu užitočná v práci a v domácnosti atd atd... Vždy to funguje tak týždeň, dva, potom sa vrátim do normálu a chovám sa nezodpovedne a bezstarostne. Nie je to o tom, že by som nemala na to kapacitu, dokázala som už zopár velkých vecí, ale pokial ide o také drobnosti ako umyť si po sebe riad, tak som bezmocná. Čo mám robiť?
som chorobne lenivá
ja som ti napisala - ak sa nezatnes a nezmenis sa. musis fakt chciet. nie len o tom rozpravat.
jajka tvoja rada je mi na nič... Ludia sú tu od toho aby sa zlepšovali, nikto sa nenarodil dokonalý a dá sa všetko, prvý krok je vedieť svoj nedostatok, druhý krok je nájsť jeho príčinu a potom sa dá nájsť liek. Celý svoj život som všade chodila neskoro. Keď som si uvedomila že to chcem zmeniť, zistila som prečo je to tak. Nerada totiž na niekoho/niečo čakám. A tak si vždy poviem, že čakanie je vlastne fajn - aspoň si môžem zapáliť... a už pol roka som sa nikde neoneskorila ani len munútu. Tak mi nevrav že sa nedá zmeniť niečo s čím si sa narodila.
obávam sa, ze by nezabralo :D
palica :)
kpl - no vyvediem ta z omylu, ja mam dieta a neporiadok, nerada upratujem, nechce s ami umyvat riad, varim len ked musim a tiez mi to vadi, ale prinutit sa je take tazke, mama stale nadava, ze po kom som, vsetci si mysleli, ze "vekom" sa to urobi, no zial neurobilo a kolko s anacirkusovala kým sme byvali spolu, navrieskala, vydrzalo mi to ako zakladatelke maximálne týžden a opat vsetko v staých kolajach
napadla ma este jedna, psychoterapia? alebo uz neviem co :)))
never tomu ze to pride casom. bud taka si alebo nie si. ak si leniva, budes taka cely zivot. ak sa nezatnes a nezmenis sa.
Ja som nevtipkoval. O tom to prave je. Lenivy dokaze byt kazdy, ale zodpovedny len malokto. Alebo si s niekym uaulaj svista.
Na to dozries, mas malo rokov ;) Keby si mala teraz babo, musela by si dozriet rychlejsie, ale fakt, to pride casom. Ved este 26 rocni "dospelaci" su vlastne decka, co nevedia o zivote dokopy nic :) Treba dozriet. Ale neber moje slova ako ospravedlnenie svojej lenivosti ;)
uhlie a Matyo - keď chcem spraviť vtip na takejto stránke, tak aspoň nech stojí za to.
kpl - mám 22
Kolko mas rokov?