Klub nudných moralistov

Príspevok v téme: Klub nudných moralistov
lionesssssss

-ak nie je Vašim obľúbeným druhom zábavy opiť sa tak, že sa ráno musíte za seba hanbiť, ale viete piť s rozumom
-ak si myslíte, že drogy sú zlé
-ak si myslíte, že tr.kať v trojke tiež nie spôsob, ako by ste chceli vyplniť piatkový večer
-ak vám vadia špaky od cigariet na chodníkoch a pri zastávkach
-ak nemáte problém pustiť sadnúť si staršieho človeka v autobuse
-ak vám neprídu veľmi vkusné videoklipy kde sa z piatich záberov tri a pol krát musíte pozerať na polonahé ženy a detailné zábery ich prirodzenia v plavkách
-ak sa viete zábavať a odviazať na úrovni aj bez vyššie spomenutých vecí a necítite sa napriek tomu starý, chorý, dementný, staromódny ani prudérny

pridajte sa do "klubu nudných moralistov"...

po dnešnej výmene názorov v istej téme sa nestačím čudovať, za čo všetko dokážu niektorí mladí ľudia označiť človeka, ktorý sa správa slušne...

lost

smajliQa

jj to je źolík , mam este asi ... 15 :D ale mal som raz tusim okolo 30 :D musim doplnit zasoby :))) dnes som isie okolo DM, ale uz sm nemal chut nakupovat :D

lost

smajliQa

mne sa stalo to ze ma "drzali" DUSE padlych nemeckych vojakov z 2. svetovej vojny.

to som bol na 80% uz prebudeny ale stale som sa vobec nemohol pohnut :)

brutalny sen :))) v tom momente som si myslel ze je to uplne realne, ono to trvalo len par sekund, cize som nemal cas premyslat, ale bolo to zvlastne :D

ale ze "pockam este par chvilok a prebudim sa" to mi vo sne este nenapadlo :D

smajliQa

no jajka, sak to je tiez nieco podobne.. rposte ten organizmus jak keby vedel ze to neni realita, ze sak nam nic nehrozi...

lost

hodil som to do mraznicky

zatial to chuti nic moc, som zveadvy co po stuhnuti...

i ked ono by to chcelo najst lepsi nahrazku suseneho mlieka a mozno mozno :)

jajka001_

mna este nikto neskrtil ale mala som take ze stresy v sne a potom som si povedala ze ved je to len sen, pohoda...ale potom to stratilo efekt a som sa zobudila

lost

ten recept ma CHYBU :)

Zmes rozdelíme na polovicu. Do prvej polovice vmiešame kakao. Vylejeme na vymastený plech. Keď zmes stuhne, vylejeme druhú polovicu a necháme stuhnúť.

a ako donutime kkaovu cast TUHNUT pomalsie? :)))

smajliQa

uz sa vam niekedy stalo toto,?? ze :

mne sa snival hrozny sen, ze ma niekto skrtil... a strasne ma to bolelo... a potom po nejakej chvilke som si normalne v tom sne povedala ze,,,, sak pockaj este chvilku za chvilu to prestane boliet, sak sa zobudim...

tak toto uz co bolo :D:D:D:D: normalne som nechapala ked som vstala :D

jajka001_

a bude pekne? šla by som niekam von sa prejst
mne sa snivalo o konci sveta minuly tyzden, bolo to dost akcne :D skoda ze sa sny nedaju nahrat.