Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pozvanie na rande

Príspevok v téme: pozvanie na rande
IwantHIM

prosím poraďte mi čo napísať chalanovi keď mu chcem navrhnúť nejaké pivko, kávu, proste niekam si vyjsť. poznáme sa len z videnia. viem že je to skôr záležitosť chalanov, ale on je dosť hanblivý tak chcem skúsiť začať ja. prosím nezhadzujte ma, proste by som ho rada spoznala a nie každý má v tomto prax... mám 21 :)

IwantHIM

preboha nie :D nezačnem ho obchytkávať :D spoznať som nemyslela fyzicky :D zistiť či by sme si rozumeli.. možno hej a možno nie.. ale potrebujem ho nejako von dostať! osobne asi nie, na to nemám odvahu ho osloviť, navyše by som isto koktala ako sa poznám :D a tak zase nemôžem mu narovinu napísať ahoj páčiš sa mi nešiel by si von? na 99% by cúvol a to-1% šiel by len zo zvedavosti čo je toto za človeka :D

Jefitto

Vieš čo ti ja poviem... ja mam 18, za cely svoj aj tak dosť bezcenný život som mal 2 ženy a boli to tie najlpšie ženy ake na svete sú. A ja som nič nevymyšlal... proste treba povedať na rovinu... najlepšie naživo rovno do oči. Potom keby si ho pri pivku povedzme začala obchytkavať alebo nejak s nim flirtovať, mohol by na teba vybehnuť, že či si nefandiš...