Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Divná stolica

Príspevok v téme: Divná stolica
Jefitto

Dobrý deň. Najprv sa chcem už vopred ospravedlniť za svoj "naturalistický" slovník... a teraz k veci.
Asi od polky septembra 2010 mám divnú stolicu. Neni to ani sračka, ani klasická stolica, aleniečo medzi. Niekedy sa ráno zobudím, ešte len oko rozlepím a už cítim, že musím isť srať. Inokedy zase vytrimem celý deň a nič. Niekedy ma nadúva, niekedy mám také vetry až sa nedá dýchať. Strieda sa to, ale zápcha sa zatial nevyskytla ani raz. V poslednom čase som si všimol, že je v stolici hlien. Ráno idem na WC, vypudím takmer normálny šulok, ale kým prídem do školy, tak cestou sa myslím, že už sa asi pototo... v škole ledva dobehnem na hajzle a tam vpodstate je len malé množstvo stolice, ale veľa hlienu. Má takú divnú farbu takú svetlo hnedú a sladko zapácha (nieže by som ho koštoval :D ). Toto sa stáva aj viac razy za deň. Všimol som si, že tieto problémy začali, keď som začal aktívne fajčiť. Mám 18 rokov, fajčím od 16 ale aktívne od začiatku septembra 2010. Môže to mať niečo s tým? Bol som na gastro, robila mi rektoskopiu, ktorá samozrejme nič neodhalila, odbery, výtery a neviem čo všetko, všetky výsledky v poriadku... myslíte, že to môže byť tým tabákom? Niekedy moj žaludok toho zniesol viac než dosť (napr. dva piva, potom jahody so šľahačkou a za tým klobásku), teraz mám problém aj zožrať nesquik... Prosím pomôžte mi dakto, už som fakt zúfalý

house

Jefitto, skus uzivat nejake sedativa hlavne pred spanim na prirodnej baze
napr. Sedatif PC dostat volne v lekarni.
Ak nezaberie odporucam komplexne vysetrenie celeho hrubeho creva .Rektoskopia nestaci.Ta vysetri len
konecnik a cast hrubeho creva cca 12 cm.

Jefitto

Pani doktorka, nechcem byť drzý, alebo čo, ale pripadáte mi skôr ako šarlatánka, nie ako doktorka. To video je pravdepodobne z nejakej vašej prezentácie (chápem to, veď každý si cche na seba zarobiť). Video som celé nepozeral, nemal som chuť :D Ale pozrel som si niektoré pasáže, ktoré ma dosť zarazili. Tak v prvom rade, žiadná pozitívna ani negatívna energia neexistuje. Vo fyzike sa vyznám viac než dobré a preto si to môžem dovoliť tvrdiť :)Energia je len jedna, naše telo ju môže buď odovzdať, alebo prijať, a môže ju buď dokázať spracovať (napr. chemická energia vo forme jedla), alebo nedokázať spracovať (napr. keď sa popálime, tak príjmeme energiu, ktorú telo nedokáže spracovať). Ďakujem za ochotu pomôcť, ale pravdepodobne ide o homeopatiu, s ktorou sa v žiadnom prípade nestotožňujem. Pripadá mi to niečo podobné ako Bioptron, tie rôzne lampy a podobné sprostosti. Bez urážky, ale som študent, ktorý práve zmaturoval a teší sa na výšku (ak dožije). Aj keby som chcel, myslíte, že si môžem dovoliť platiť stovky evra za placebo? Ešte raz sa ospravedlňujem, ale som človek, ktorý rovno povie svoj názor :) Aj tak vďaka

evula81

Ahoj. Pozri si prosim Ťa celé video, ktoré má v sebe odpoveď na tvoj problém a Keby si mal záujem, tak mi napíš na mail.

video.google.com video
MUDr.
Paľová-vlastná skúsenosť

Jefitto

Rozumny sice nie som, ale okrem tabaku a alkoholu som čistý... o tom syndrome draždiveho čreva mi hovorila aj na gastre, ale nejako sa mi to nezda... Ono mne nevadí riedka stolica, ale vadí mi to, že niekedy sa nie je kde vysrať...

house

Moze to byt syndrom drazdiveho creva ,mate nepokojne hrube crevo.Moze to byt sposobene psychikou, ale aj zavisloslostou na liekoch , alkohole, tabaku , ale aj drogach.Verim ze ste rozumny a neuzivate obcas heroin, kokain, alebo marisku...

vikkkis

ano moze to byt tym fajcenim tak prestan fajcit...
a uprav si stravovanie, s takymto co tu citam byt tvoj zaludok ta nakopem do riti

tpch

No ak zujes udene maso namiesto zuvacky, ako pises v inej teme, a jes to dnom-nocou, to tiez pises, tak ani niet sa co cudovat :-D