prosim poradte. mala som prvy sex. ale chalan sa do mna nevystriekal. mozem otehotniet? nemali sme ochranu. poradte
prvy sex- obava
repro, a ty mas kolko rokov?
Ked je uz ona taka sprosta, mal si mat aspon ty kusok rozumu.
Ked to chcela bez ochrany, mala nabehnut ku gynekologovi, nechat si predpisat tabletky a teraz by si mal o problem menej...
Ale k odpovedi na tvoju otazku: bolesti brucha mozu byt z cohokolvek, no tehotna dufam nie je...
no moje dievca ma len 15 rokov a chcela to prvy raz bez ochrany, a teraz po tyzdny my hovorí ze ju tak divno bolí brucho..moze to byt z tehotenstva?
mark, tabletky sa volaju Postinor, v baleni su 2 tabletky (stoja okolo 450 SK). Prvu tabletku treba uzit do 72 hodin od nechraneneho pohlavneho styku a druhu tabletku 12 hodin po tej prvej. Najdes si to vsetko aj na internete :)
mozes otehotniet so sekretu,kt partner vylucuje,teda aj sekret obsahuje spermie no male mnozstvo od mynula..sekret sa ale nevylucuje 50km rychlostou ale ked ma nadpriemernu dlzku?hm
tancuj:)
mala som sex bez ochrany a niesom si ista ci sa nieco nestalo..bojim sa ze sa dostala nieco do mna, ani on si nieje isty.co mam teraz robit?
ja s partnerkou to tak praktikujeme uz dlhsi cas a zatial nieje tahotna teda aspon dufam./chapes/
ahojte chcela by som sa opytat .... moja kamaratka nema este menstruaciu a spala so svojim chlapcom bez ochrany... a ze ci moze byt tehotna ...diki
je veľmi malá pravdepodonosť, že by si bola, my to praktizuje už vyše roka a tehotná nie som ano som nebola, a poznám viacero párov, čo takto fungujú aj 3-5 rokov