Ja som maLa prvý pohlavný styk pred 4 dňami. Bolí ma brucho pri každom močení, je to vačšia bolesť ako keď mám kŕče pri menštruácii. Vygooglila som si príznaky tehotenstva (pre istotu) a jeden príznak je to, že keď sa utieram tak mám také malé červené bodky (krvavé) na toaletnom papiery. Teraz to už kontrolujem pri každom močení a vždy to tam mám. Pred polhodinou som bola tiež a tentokrát som mala na toaletnom papiery niečo vačšie ako inokedy. Je to zakrvavené aLe hnedé. Mám strach ísť ku gynekológovi, pretože ten by hneď volal mojej mame. A tá by ma asi zabila:D :/ ..Nemám žiadne skúsenosti s týmito vecami (bohužial), tak vás prosím povedzte mi o tom niečo.. ďakujem:/
Po prvom pohlavnom styku..
mataBB - pretože som sa o tom bavila s kamarátkou ktorá o tom vie viac ako ja (dospelá žena). A ona mi povedala že keď sa kondom moc naťahuje tak sa može poškodiť, že sa na ňom možu spraviť malé dierky ktoré nevidno volným okom
podla coho usudzujes ze to robil nebezpecne, ked si to v zivote nevidela??to by ma celkom zaujimalo
Balquiss - použili sme ochranu! .. Bojím sa preto, lebo obaja sme to robili prvý krát a pri nasadzovaní kondómu sa mohol roztrhnúť.. Pretože ho nebezpečne naťahoval.. Aspon mne sa to tak zdalo no.. Ďakujem. Za radu aj za info.. Aspon sa už nemusím báť že som tehotná ďakujem:) .. a gynekologa navštívim.. aj keď mám hrozný strach
Moja zlatá, tehotná určite nie si, pretože aj keby že je to neviem aká anomália, tak po 4 dňoch sa ŽIADNE príznaky NIKDY neprejavujú.. skôr to naozaj môže byť nejaká infekcia, možno pohl. choroba, ak ste nepoužili ochranu, lebo v prípade, že by ste ju použili, tak by si o tehotenstve asi neuvažovala. Každopádne gynekológa vyhľadaj, ide o tvoje zdravie!
ved sa ti snazim vysvetlit aby si sla k doktorovi..doktor nema pravo volat tvojej mame ani keby neviem co, ani keby je prezidentka..to je lekarske tajomstvo
mataBB - dala som to sem aby mi niekto pomohol ak sa mu (teda jej) stalo to isté.. Nie aby tu domňa niekto huboval
a kto tu hovori o tehotenstve?mozes mat aj infekciu..uz som povedala, ludia nie su jasnovidci ani ultrazvuk, ze by vedeli podla par riadkov zhodnotit tvoj problem
chcem len vedieť či to môže byť panenská blana.. tehotenský test som si robila a bol negatívny ale nieje to 100% predsa..
to ti povie len doktor, ked ta vysetri..my nie sme jasnovidci...moze to byt xy veci