Hlbkove cestenie, kremy, maste,.... vsetko pomoze len tak, trosku. NAjlepsi sposob, ktory mam stopercentne overeny nie len ja, ale aj moj syn, jeho kamarati - je precistit organizmus zvnutra, zaludok, creva,... Ak je vo vnutri vsetko v poriadku, ciste, je cista aj plet. V lekarni je toho dost, vyborne su tablety DERMACARE od HIMALAYA.
ahojte.mohol by mi niekto poradit ako sa zbavit akné.niečo čo niekomu z vas pomohla.v lete som mala plet uplne hladku ale na zimu sa to znova horši.tak velmi tužim sa toho zbavit no neviem ako.poradte mi prosim.ozvite sa .
Ahoj Ivka1, prosim ta porad mi ako sa mam zbavit akne. Vyskusala som uz hocico, takisto odbornu pomoc aj kozmeticku ale stale mam ten isty problem. Na tvari mam zmiesany typ pleti, uhre sa mi tvoria iba v T-zone.Najvacsi problem mam vsak uz od puberty na pleciach a chrbate, kde sa mi tvoria vyrazky.Nezaberaju ani kremy, tablety ci opalovanie.Niekedy sa stav zlepsi, ale aj tak to nie je uplne v poriadku. Dakujem.
Moja mailova adresa: lulu_str@zoznam.sk
Ivka:
ahoj Ivka,
prosim ta ak mozes napis mi na moj mail, ako sa mam zbavit akne. Mam ho dost velke, cervene vyrazky ktore bolia, skusila som uz hocico: Diana 35, Zineryt...nic mi nezabera. mam 21 rokov.
Napis mi. Diky. ahoj
Mám 20 rokov a okrem akné ma trápi moja
červená pleť na tvári. Moja tvár je
červená ako po horúcom kúpeli.
Vie mi niekto poradiť ako sa zbaviť červene na mojej tvári?